ultrašik

Kamel MODNA LEKCIJA iz koje mogu da uče prve dame i princeze: Kad želi da oduševi, Kejt Midlton nosi OVU KOMBINACIJU

0

Nežno, ženstveno i nadmoćno modno izdanje princeza od Velsa upotpunila je nakitom kojem se uvek okreće kad nosi svetle sakoe

kejt midlton, princeza od velsa, u americi
kejt midlton, princeza od velsa, u americifoto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Princ Vilijam i Kejt Midlton, princ i princeza od Velsa, ovih dana su gosti u Americi, gde prestolonaslednik britanskog trona ima sastanke u vezi s dodelom nagrade Earthsot Prize, koju je osnovao pre nekoliko godina.


Par je prisustvovao mnogim događajima, uglavnom humanitarnog karaktera, a supruga princa Vilijama pokazala je ponovo izvanredan modni stil.


Budući da je princ Vilijam dočekan kao najveći državnici, njegova supruga stilizovana je poput prvih dama, uglavnom u poslovnim kombinacijama, a poseban utisak ostavila je kamel odelom.

 

Kejt se pojavila u modelu brenda Roland Mouret, strukiranom blejzeru klasičnog dizajna čija cena iznosi 955 dolara i dubokim pantalonama širokih nogavica za koje je izdvojila 510 dolara.

 

Kejt midlton u poseti njujorku
Kejt midlton u poseti njujorkufoto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Kamel boja najbolje izgleda u kombinaciji sa svetlim tonovima, pa je princeza od Velsa imala to u vidu i ponela jednostavnu belu bluzu, a svoje izdanje začinila je i salonkama brenda Gianvito Rossi. Njen izbor bio je nude model od prevrnute kože koje koštaju 750 evra i imaju tanku štiklu visoku nešto više od 10 centimetara.

 

Kejt midlton u poseti njujorku
Kejt midlton u poseti njujorkufoto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Princeza od Velsa ponovo nije preterivala s nakitom, a uz njen prepoznatljivi verenički prsten sa safirom tu su viseće minđuše žute boje, savršene uz kamel odeću, izrađene od citrina i dijamanta, koje potpisuje juvelirska kuća Kiki Mcdonough. Kejt je, inače, i prošlog aprila ove minđuše nosila sa sličnim sakoom, što je očigledno njena dobitna kombinacija.

 

Kejt Midlton nosile je iste minđuše i ranije sa svetlim sakoom, u aprilu prošle godine
Kejt Midlton nosile je iste minđuše i ranije sa svetlim sakoom, u aprilu prošle godinefoto: I-Images / Zuma Press / Profimedia

Supruga princa Vilijama ponovo se opredelila za minimum šminke, a stil je zaokružila trendi talasima u kosi sa zavesa-šiškama.

 

Još elegantnih odevnih kombinacija Kejt Midlton koje vam mogu poslužiti kao inspiracija potražite u galeriji.

1 / 7 Foto: EPA / JONATHAN BRADY / POOL

 

 

BONUS VIDEO

Kako je Kejt Midlton pokušala da smiri princa Luija na krunisanju

 

makonda-tracker