vatreno!

SMELO & ZLATNO: Anastasija Gudelj za posebno veče s Nemanjom birala je SEKSEPIL BEZ MANE

0

Otkako je postala gospođa Gudelj, Anastasija blista kao nikada do sada.

anastasija gudelj u izlascima je uvek savršeno doterana
anastasija gudelj u izlascima je uvek savršeno doteranafoto: Instagram/raznatovicanastasija

Pevačica Anastasija Gudelj uživa u bračnom vodama, a, sudeći po njenim fotografijama, i te kako joj prija život udate žene i boravak u Španiji. Kažu da Anastasija nikada nije sijala ovako kao otkako je u ljubavi s Nemanjom Gudeljom, a to se vidi i na svakoj njenoj novoj fotografiji.

 

Ona neretko deli momente sa njihovih čestih putovanja po Evropi, a ovog puta Nemanja je bio taj koji je podelio novu zajedničku fotografiju.

 

Naime, on je želeo da oda počast i čestita rođendan svom vozaču Rašidu, koji im je postao i blizak prijatelj, pa je, tako, bio jedan od retkih gostiju na njihovom venčanju.

 

U nizu Nemanjinih zajedničkih fotografija s Rašidom, našla se i fotografija na kojoj je s njima Anastasija, a njen stajling odmah je privukao pažnju.

 

Lepa ćerka Svetlane Ražnatović birala je za veče u izlasku svilenu zlatnu haljinu, koja je zbog jednog detalje vrlo smela za nošenje. U pitanju je duboki dekolte, što nismo toliko često navikli da vidimo kod Anastasije, ali iznela je ovu kombinaciju savršeno.

 

anastasija u zlatnoj haljini sa suprugom i rašidom
anastasija u zlatnoj haljini sa suprugom i rašidomfoto: Printscreen/Instagram/nemanjagudelj

Model haljine je vrlo lagan i prijatan za nošenje, a ovakve haljine na bretele devojkama su omiljene leti.

 

Uz ovakvu haljinu, koja odiše suptilnim seksepilom, Anastasija je ponela nude čoker ogrlicu, koja je jedno vreme bila izuzetno popularna kod devojaka, a kosu je prikupila u rep, dok se odlučila za decentnu šminku. 

 

Mladalački i zavodljivo!

 

Bonus video

Anastasija s tribina navija za Gudelja

 

makonda-tracker