čestitamo

Veliko slavlje u domu Anastasije i Nemanje Gudelja: Povod je PREDIVAN, a ona nikad SREĆNIJA nije bila

2

Fotografija koju je Anastasija podelila na društvenim mrežama govori više od hiljadu reči 

Slavlje u domu Anastasije i Nemanje Gudelja
Slavlje u domu Anastasije i Nemanje Gudelja foto: Instagram / anastasijaražnatović

Poznata pevačica Anastasija Gudelj i njen suprug fudbaler Nemanja Gudelj danas proslavljaju godinu i po dana od kako su započeli svoju ljubavnu vezu. 

 

Njih dvoje su se zaljubili gotovo čim su se upoznali i ta ljubav prerasla je u brak koji je zvanično sklopljen pre nekoliko meseci. Fudbaler je odlučio da trenutak kada su uplovili u romansu, pre tačno godinu i po dana, obeleži na poseban način.

 

Nemanja je još jednom pokazao koliko mu Anastasija znači, pa je izabrao najlepši buket cveća koji je našao u cvećari i doneo ga svojoj dragoj. 

 

 

Malo je reći da je ona bila oduševljena, a nije odolela, a da ovu prelepu vest ne podeli sa svojim vernim pratiocima na Instagramu. 

 

Ona je objavila fotografiju na kojoj se vidi da drži cveće u rukama, a na licu joj blista prelepi osmeh. Već na prvi pogled vidi se da je veoma srećna i ispunjena i da živi svoj san.

 

- Srećnih godinu i po dana, bubiška moja! Volim te zauvek - poručio je Gudelj Anastasiji.

 

Da podsetimo, Anastasija je krajem avgusta ove godine, takođe na svom Instagramu, podelila fotografiju burmi, na osnovu čega smo mogli da zaključimo da se udala za svog izabranika Nemanju Gudelja.

 

Prvo je upriličena mala intimna ceremonija, na kojoj je prisustvovao samo najuži krug ljudi. Postojala su nagađanja da par planira veliku svadbu, ali detalji javnosti još uvek nisu poznati. 

 

Bonus video:

 

Anastasija promenila boju kose

 

 

 

makonda-tracker