zaljubljeni do ušiju

Beskrajno je PONOSNA – ima zašto da bude! Anastasija Gudelj podelila divan trenutak iz Holandije

0

Pevačica i supruga Nemanje Gudelja uvek je uz supruga, pa je tako bilo i juče, kada je on postigao novi uspeh

Nemanja i Anastasija Gudelj već neko vreme uživaju zajedno u Sevilji
Nemanja i Anastasija Gudelj već neko vreme uživaju zajedno u Seviljifoto: @raznatovicanastasija, Instagram

Anastasija Ražnatović, odnedavno Gudelj, već neko vreme živi u Španiji, gde njen suprug Nemanja Gudelj igra za FK Sevilja, kao jedan od najvažnijih članova ovog tima.


Pevačica i ćerka Svetlane Cece Ražnatović često na Instagramu deli u kakvoj idili uživa u prelepoj Sevilji, pa smo do sada imali priliku da vidimo kako izgledaju romantične večere u organizaciji njenog muža, u kakvom luksuzu oni žive i kako provode slobodno vreme.


Ipak, Anastasija najradije deli atmosferu s Nemanjinih mečeva, a sada je pokazala još jedan tako divan trenutak. Ovog puta, ona je pratila izabranika u Ajndhoven i, po svemu sudeći, odlično se provela!

Gudeljeva Sevilja sinoć je u Ligi šampiona igrala protiv holandskog PSV-a i postigla nerešen rezultat 2:2, a jedan od strelaca za španski klub bio je naš fudbaler Nemanja Gudelj.


Njegova supruga Anastasija bodrila je svog dragog s tribina, a koliko je ponosna pokazala je podelivši na Instagramu:


Moj dečko! Gol!


Pevačica je dodala i "Kakva luda utakmica" i pokazala da se odlično provela na meču, a potom napisala i "Ljubav moja" i "Ponosna".

 

Anastasija Gudelje na utakmici Sevilja-PSV Ajndhoven
Anastasija Gudelje na utakmici Sevilja-PSV Ajndhovenfoto: Instagram / anastasijaražnatović

Podsetimo, Nemanja i Anastasija Gudelj venčali su se u tajnosti minulog leta, u krugu najbližih u manastiru Rajinovac nadomak Grocke. Par se nije preterano oglašavao tim povodom, a pevačicina majka Ceca istakla je da veoma srećna i šta je poželela paru.


Presrećna sam, slavimo ljubav, šta bi jedna majka poželela detetu nego srećan i dug brak prepun ljubavi i poštovanja – poručila je.

 

1 / 5 Foto: Instagram/raznatovicanastasija

 

 

BONUS VIDEO

Anastasija sa tribina navija za muža Gudelja

 

makonda-tracker