savršena

Za treće veče CRVENO, da sluti na radost: Aleksandra Prijović haljinom optočenom kristalima očarala Beograd

0

Još jednom je uspela da podigne publiku na noge i napravi žurku za pamćenje 

Savršen stajling Aleksandre na trećem koncertu u Areni
Savršen stajling Aleksandre na trećem koncertu u Areni foto: Petar Aleksić

Beogradskom arenom treće veče zaredom odzvanjaju hitovi naše poznate pevačice Aleksandre Prijović. Kao i prethodnih noći s nestrpljenjem se isčekivao nastup ove mlade zvezde, a publika je jedva dočekala da izađe na scenu.

 

Za treće veče odabrala je fantastičan stajling u crvenoj boji. Prelepa duga haljina učinila je da i ove večeri Aleksandra zablista posebnim sjajem. Prethodnih noći sve je oduševila kako pevanjem tako i stajlinzima, a ovo večeras je takođe bilo nešto posebno.

 

 

Kombinacija čipke i materijala učinila je da izgleda poput boginje, a kao i prethodnih večeri, haljina je imala deo koji je pevačica posle skinula i ostala u veoma atraktivnoj, uskoj haljini koja je pratila liniju tela. 

 

U prvom mahu haljina je imala veliku mašnu u predelu struka, koja je nestala kada je pevačica otkačila donji deo haljine i ostala u gotovo prozirnom izdanju koje je bio prekriveno hiljadama svetlucavih cirkona.

 

1 / 5 Foto: Petar Aleksić

 

Čini se da je Aleksandra pravo malo bogatstvo odvojila kako bi tokom ove tri večeri promenila više od 10 odevnih kombinacija. 

 

Teško je reći koja haljina je bila najlepša, ali jedno je sigurno, pevačica je uložila trud koji nije ostao neprimećen. Svaka lepa na svoj način, haljine koje je ona ponela osvojile su srca ljubiteljki mode, a Aleksandru prikazale u najboljem mogućem svetlu. 

 

Bonus video:

 

Zavirite na treći koncert Aleksandre Prijović u areni 

 

 

 

 

makonda-tracker