"kad su rekli svi da nisi taj..."

MINI, kožno, CRVENO! Vamp izdanje Aleksandre Prijović koje je Beograđane ostavilo bez daha — i posebna poruka Filipu

1

Aleksandra Prijović demonstrirala je čist seksepil svojim drugim stajlingom na koncertu u Areni!

aleksandra prijović sijala je na svom drugom koncertu u areni
aleksandra prijović sijala je na svom drugom koncertu u arenifoto: Printscreen/X

Aleksandra Prijović na svom drugom koncertu u Areni napravila je pravi spektakl, kome prisustvuju mnoge poznate ličnosti, kao što je bio slučaj i na prvoj večeri.

 

Nakon prvog glamuroznog stajlinga i crne haljine, ona je ponela mini-haljinu, crvenu i kožnu.

 

Presrećna zbog svog uspeha, Aleksandra je bila na ivici suza, a u jednom trenutku spomenula je svog supruga Filipa i otkrila koji stih joj je posvetio.

 

— Mnogo je lepo kad sebi ispuniš želju. Neverovatan je pogled odavde. Nisam ovo rekla da bih plakala, ali mnogo vas volim. Hvala Filipu za jednu od najlepših pesama koje sam ikad snimila - "Devet života". On mi je posvetio stih "Kada su rekli svi da nisi taj, ja sam rekla  jesi" — kroz suze je rekla pevačica.

 

1 / 5 Foto: Printscreen/X

 

Inače, pesmom "Za nas kasno je" Aleksandra je započela drugo spektakularno veče u Areni, a publici se obratila emotivnom porukom:

 

— Dobro veče svima još jednom. Dobro mi došli. Večeras će biti posebno veče. I hvala vam što ste vi prvi rezervisali svoja mesta. Večeras ću se posebno potruditi da napravimo što bolju žurku. I večeras ćemo da plačemo i da pevamo — rekla je ona svojoj publici.

 

Bonus video

Šta je pred koncert rekla Borka, mama Aleksandre Prijović?

 

makonda-tracker