oduševila se

Pogledala je u publiku i odmah su joj se oči ispunile suzama: Aleksandra Prijović dobila poklon koji će čuvati zauvek

0

Drugi koncet Aleksandre u prepunoj Areni bio je u znaku odličnog provoda, ali i emocija 

foto: Petar Aleksić
foto: Petar Aleksić

Pevačica Aleksandra Prijović napravila je dva spektakularna koncerta u beogradskoj Areni prethodne dve večeri. Oba su prošla u odličnoj atmosferi, publika je đuskala, pevala i uživala.

 

Bilo je suza, smeha i pomešanih osećanja, a čini se da Aleksandra još uvek ne može da shvati šta joj se desilo i koliki je zapravo postigla uspeh sa svega 27 godina. 

 

Njene kolege su to i spomenule prilikom jednog nastupa, a ono što je Aleksandru veoma dirnulo jeste jedan poklon koji je dobila od svojih fanova, koji su stajali tik uz binu.

 

 

U jednom trenutku, Aleksandra je pogledala u njih, videla da drže nešto u rukama i odmah pogledala u obezbeđenje. Oni su otišli do fanova i od njih uzeli veliku fotografiju namenjenu pevačici.

 

Poklon je odnet na sigurno, a Aleksandra se osmehom zahvalila vernim obožavaocima. Na kraju koncerta, više puta je ponovila koliko voli Beograd i svoju publiku.

 

Aleksandra je bila oduševljena poklonom koji je dobila od fanova
Aleksandra je bila oduševljena poklonom koji je dobila od fanova foto: Kurir

 

Lepa Aleksandra se više puta rasplakala tokom nastupa pred punom Arenom. Pred emocijama nije ostala imuna ni Lepa Brena, koja je došla kao gost na koncert Aleksandre. Njih dve su zajedno pevale, a onda su se u trenutku sve emocije pomešale, pao je zagrljaj i po koja suza. 

 

Brena je jedva uspela da izusti, "hvala vam što podržavate moju Aleksandru", a onda je užubranim koracima otišla sa scene. 

 

Bonus video:

 

Zavirite na prvi koncert Aleksandre Prijović 

 

 

makonda-tracker