zanimljiva anegdtoa

Došli su da slave titulu, kući otišli —VENČANI! Srpska sportistkinja udala se neplanirano, a danas je za nju VREME STALO

0

Tatjana Ječmenica na koncertu Aleksandre Prijović pokazala je fenomenalan izgled, a njeno venčanje ostalo je upamćeno.

tatjana ječmenica fotografisana je na koncertu aleksandre prijović, a za nju vreme kao da je stalo
tatjana ječmenica fotografisana je na koncertu aleksandre prijović, a za nju vreme kao da je stalofoto: Antonio Ahel/ATAImages

Nekadašnja srpska teniserka i selektorka Fed kup reprezentacije Srbije, Tatjana Ječmenica, pojavila se na koncertu Aleksandre Prijović i ponovo pokazala da su za nju godine samo broj, te da bi na liniji mogle da joj pozavide i 20 godina mlađe devojke.

 

Srpska sportistkinja bila je nasmejana i u ženskom društvu na koncertu, a njeno srce odavno je zauzeto.

 

 

Naime, Tatjana već godinama voli direktora RK Vojvodina, Darka Jevtića, a priča o njihovom venčanju više je nego zanimljiva.

 

— Darko i ja već godinu i po dana živimo zajedno, a iako je bilo izvesno da ćemo se venčati, to nam nije bio prioritet jer smo oboje u zrelim godinama, imamo puno poslovnih obaveza i brakove iza sebe — ispričala je svojevremeno Tanja.

 

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

— Međutim, poslednja dva, tri meseca predsednik RK Vojvodina Milan Đukić stalno je govorio Darku da precizira datum venčanja šaleći se: Što tebi da bude bolje nego nama, tako da je te večeri kada smo svi bili pod adrenalinom zbog proslavljanja titule ponovo počeo da nas začikava. Šala da će nam Bata biti kum pošto je na osnivanju jednog sportskog društva kumovao našem upoznavanju prerasla je u istinu, a Dušan Bajatović viknuo je: Ja ću biti kuma, sa čime sam se i sama složila jer nas od ranije veže prijateljstvo iz Teniskog saveza Srbije u kome je on član Upravnog odbora — otkrila je ona jednom prilikom.

 

tatjana ječmenica na koncertu aleksandre prijović
tatjana ječmenica na koncertu aleksandre prijovićfoto: Antonio Ahel/ATAImages

  Bata je ubrzo rekao: Idem po burme i vratio se sa prstenjem i matičarkom pa se proslava titule spontano pretvorila u naše svadbeno veselje, a mi smo bili van sebe od uzbuđenja i sreće što smo sada i zvanično muž i žena. Pošto se sve desilo iznenada sa nama nisu bili članovi naših porodica i brojni prijatelji zbog čega su nas sutradan kritikovali, a ja sam jedino stigla da pozovem svoju rođenu sestru Aleksandru sa kojom sam jako bliska — kroz smeh je ispričala.

 

 Isprva je mislila kako se šalim, pa sam u poruci morala da je molim da dođe, a kada se na kraju pojavila bila je potpuno u čudu i samo je obavestila naše roditelje rečima: Samo da znate, ćerka vam se udala — otkrila je Tatjana Ječmenica.

 

Bonus video

Ana Bekuta na koncertu Aleksandre Prijović

 

makonda-tracker