morate nabaviti barem jednu

Vaja figuru peščanog sata, a krije kukove, stomak i butine: Ovo leto se ne ispraća bez NAJŽENSTVENIJE haljine na svetu

0

Trendovi za kraj leta 2023. donose nam idealnu haljinu za gotovo svako žensko telo, bez obzira na konfekcijski broj

kajli džener viđena j eu beloj fit and flare haljini koja ističe njenu figuru na najbolji mogući način
kajli džener viđena j eu beloj fit and flare haljini koja ističe njenu figuru na najbolji mogući načinfoto: MCC / Spread Pictures / Profimedia

Leto se polako, ali sigurno već primiče kraju, a modni trendovi nastavljaju da cirkulišu na takav način da nam se gotovo svakog meseca vrati poneki zaboravljeni trend. Ovog puta se jedan popularan stariji trend vrtoglavo vraća u svet mode i obeležiće kraj leta, pa i početak jeseni 2023.

 

Zapravo, sigurni smo da neće ni prestajati u narednim sezonama!

 

Naime, model haljine koji obožava svaka žena toliko da ga zovu najženstvenijom haljinom na svetu pomera granice stila i stavlja baš ovaj konkretan model u fokus svih žena bez obzira na figuru i konfekcijski broj.

 

Najženstvenija haljina na svetu jeste ona haljina koja se u originalu zove fit and flare, odnosno haljina čiji je kroj u gornjem delu uzak, a od struka nadole se lepršavo širi.

 

U pitanju je komad klasičnog stila koji odgovara gotovo svakom tipu tela i figuri. Ova haljina je uža do kukova, a onda je potpuno lepršava, čime čini da vam bude udobno, a istovremeno akcentuje vaše obline.

 

 

Za one koji imaju figuru u obliku jabuke, fit and flare haljina vam može pomoći da sakrijete sve nedostatke, a daje volumen kukovima i vaja figuru peščanog sata.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by elsa❤️ (@hoskelsa)

 

Za one koji imaju zapravo figuru peščanog sata, ova haljina naglašava obline i čini siluetu tako ženstvenom i zavodljivom.

 

Ističe najbolje i krije nedostatke — savršeno!

 

 

Mada je ovakva haljina izlazila iz mode, francuska modna kuća Alaja ostala mu je verna, a njihova klasična haljina ovog tipa jeste u ponudi brenda od 1981. Sada se vratila u modni fokus, pa je nose sestre Elsa i Dženifer Hosk, koje važe za trendseterke, kao i sestre Kendal i Kajli Džener.

 

 

Premda Alaja ima izrazito tiho-luksuzni, te njihove dizajne krasi laskavi i uski gornji dio, kao i ženstveno-lepršavi donji deo,drugi brendovi sada predstavljaju malo razigranije krojeve ove haljine.

 

Bilo da je nosite u izlasku, šetnji ili u restoranu na večeri, nema sumnje da će se ova haljina uklopiti u svaki stajling i "izvući ono najbolje" iz vaše figure i izgleda.

 

Bonus video

Bela haljina kao trend leta

 

makonda-tracker