sve joj to teško pada

DOSTA JOJ JE UVREDA: Kejtlin Džener se odlučila za RADIKALAN korak jer porodica ne prihvata u potpunosti njen novi život

1

Kejtlin Džener, nekada Brus Džener, rešila je da stvari promeni iz korena!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kompletna svetska javnost bila je šokirana kada se pročulo da nekadašnji olimpijac Brus Džener (70) menja pol i da ćemo ga ubuduće znati kao — Kejtlin.

 

Ipak, čini se da je ovo najteže palo njegovoj porodici: supruzi Kris Džener i njegovoj deci. Navodno se cela porodica mučila da prihvati ovu promenu, a neki od njih nikad nisu. Kejtlin oseća da je neprestano na udaru i, kako pišu mediji, tvrpi uvrede i ignorisanje, a sve to nateralo ju je da se odseli na drugi kontinent!

 

 

Kejtlin je, naime, prihvatila ponudu da učestvuje u rijalitiju I’m A Celebrity... Get Me Out of Here (eng. Ja sam poznata ličnost... Vadite me odavde).

 

Kejtlin u rijalitiju
Kejtlin u rijalitijufoto: Profimedia

Njena bliska prijateljica istakla je da Kejtlin ne bi pristala da učestvuje u sličnom programu da se on odvija u Americi.

 

Dosta joj je Amerike. Tamo je osuđuju. Da su joj ponudili da učestvuje u ovom rijalitiju u Americi, ne bi pristala — objasnila je ona.

 

1 / 9 Foto: Profimedia

 

Njena prijateljica dodala je da Kejtlin najteže pada ignorisanje koje doživljava od osoba koji su nedavno bili najvažniji u njenom životu. Tako je ona nedavnona društvenim mrežama čestitala rođendan bivšoj supruzi Kris Džener i istakla da je voli, ali joj ona nije odgovorila.

 

Iako ima šestoro dece i još četvoro pastoraka, niko od njih još se nije oglasilo povodom Kejtlininog učešća u rijalitiju, već svi uglavnom pišu o svojim projektima.

 

 

makonda-tracker