modna reciklaža za desetku

Haljinama je rekla — ZBOGOM! Kejt Midlton dočekala jesen u jednom od NAJMOĆNIJIH stajlinga s potpisom luksuza

0

Kejt Midlton ponela je očaravajuće odelo za posetu jednoj jorkširskoj fabrici

kejt midlton ne nosi toliko često odela, ali zna kako da ih maestralno ponese
kejt midlton ne nosi toliko često odela, ali zna kako da ih maestralno ponesefoto: Zak Hussein / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Kejt Midlton, princeza od Velsa, uvek je elegantna, koji god da je povod za njeno javno pojavljivanje.

 

Ona odlično zna kako da u svakoj prilici izgleda sofisticirano, uz detalje koji uokviruju svaki stajling, a gotovo nikada se ne dešava da ona pogreši u svojim modnim odabirima, iako se maltene svakodnevno pojavljuje u različitim prilikama u Velikoj Britaniji ili ostatku Evrope.

 

Ovog puta, princeza od Velsa održala je fantastičnu modnu lekciju: kako stilizovana za desetku dočekati jesen!

 

Kejt Midlton pojavila se u Jorkširu, u poseti fabrici tekstila, koja je poznata po proizvodnji vunenih materijala za uniforme britanske vojske, posebno njihove crvene kapute.

 

Princeza je u Jorkšir stigla obučena fenomenalno, modno recikliravši stajling koji je nosila u martu, kada je sa suprugom Vilijamom u dvorcu Vindzor dočekala goste iz Norveške, princa Hakona i njegovu suprugu.

 

kejt midlton u fenomenalnom barberi odelu u jorkširu
kejt midlton u fenomenalnom barberi odelu u jorkširufoto: James Whatling / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Kejt je ponela Barberi odelo u luksuznoj nijansi smaragdnozelene, a stajalo joj je savršeno; u pitanju je klasično odelo, sa blejzerom sa zlatnim dugmićima na kopčanju i manžetnama, koji je ponela preko bele košulje, kao i sa pantalonama sa širim nogavicama, što je učinilo da ovaj komad izgleda ultratrendi.

 

Ovo odelo može se naći po ceni od oko 2200 funti.

 

 

Svoj look upotpunila je salonkama od brušene kože, u istoj boji kao odelo, jednog od svojih omiljenih brendova Emmy London, koje koštaju 330 funti, a od nakita je nosila zlatne minđuše s biserima britanskog brenda Shyla London i zlatnu ogrlicu.

 

Zanimljivo je da, u poslednje vreme, Kejt isključivo nosi ženska odela! Mada joj i haljine stoje savršeno, nema sumnje da su odela simbol moći kada je u pitanju moda, a odličan su izbor za posao, svadbe, bilo kakve proslave... A, pošto je Kejt jedna od najbolje obučenih žena u Evropi, nema sumnje da će odela biti broj 1 kada je u pitanju moda za jesen 2023.

 

Pogledajte u galeriji kako Kejt nosi odela:

 

1 / 6 Foto: Kin Cheung / PA Images / Profimedia

 

Bonus video

Anastasija Ražnatović u belom odelu

 

makonda-tracker