praktične i moderne

Nose se od oktobra do aprila: Sanja Kužet oduševila TRENDI MODELOM čizama koje idu bukvalno UZ SVE (FOTO)

0

Naša poznata voditeljka prepoznatljiva je po modernim odevnim kombinacijama, a sada je pronašla jednu u kojoj može da uživa svaka žena

foto: Instagram Printscreen
foto: Instagram Printscreen

Voditeljka Sanja Kužet jedna je od najlepših voditeljki na domaćoj javnoj sceni. Zahvaljujući vitkoj liniji ona može da ponese gotovo svaki odevni komad, a mnoge žene na društvenim mrežama je prate kako bi dobile inspiraciju za neki od narednih autfita.

 

Jesen je donela hladnije dane, a sa njima i drugačije odevne kombinacije. Na scenu stupaju prelepi kaputi, mantili, a tu su i čizme, bez kojih se ni jedna jesen i zima ne mogu zamisliti.

 

 

Sanja je nedavno na društvenim mrežama podelila jednu svoju fotografiju, a čizme koje smo tada imali prilike da vidimo svima su "zapale za oko".

 

Reč je o crnim kožnim čizmama koje mogu da se nose tokom jeseni, ali i zimi. Odlično se kombinuju uz suknje, pantalone, haljine... Ovaj model čizama se nosi bukvalno uz sve. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanja Kuzet (@sanja_kuzet)

 

Sanja je uz njih ponela crnu haljinu ispod kolena i klasičnu belu majicu. Uz njenu tamnu kosu ovo je bila dobitna kombinacija.

 

Kada je na sceni Sanja često nosi izuzetno elegantne kombinacije poznatim modnih kreatora, ali kada je slobodno vreme ona voli da uživa u udobnim kombinacijama kao i većina žena.

 

Jedno takvo je pred nama, a u kakvim još izdanjima smo je viđali pogledajte u galeriji 

 

1 / 16 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

 

 

makonda-tracker