savršena za sve prilike

Može biti vaša za manje od 2.000 dinara: Srpka glumica oduševila SAKO-HALJINOM koju mogu da nose žene od 18 do 88 godina

0

Sako-haljine su postale apsolutni modni hit, a u tržnim centrima se na sniženju mogu naći za manje od 20 e 

Jana Milić Ilić u sako-haljini osvaja
Jana Milić Ilić u sako-haljini osvaja foto: Antonio Ahel/ATAImages

Sako-haljina praktičan je odevni komad, jer ga možete kombinovati na više načina i nositi u gotovo svakoj prilici. Upravo jedan takav ponela je naša glumica Jana Milić Ilić i sve oduševila na jednom prestoničkom događaju.

 

Svaka žena u svom oramaru treba da ima bar jedan dobar model sakoa, koji se smatra ključnim odevnim komadom. U poslednjoj deceniji sako je dobio i drugu namenu, pa oni malo duži, tek toliko da pokriju sve što treba mogu da se nose i kao takozvani sako-haljina.

 

 

Oni su proteklih godina postali svojevrstan klasik za kojim žene lude. Otvorite ormar bilo koje trendseterke i sigurno ćete naći jedan takav. 

 

Sako-haljinu je kultnim odevnim komadom učinila pripadnica njujorškog visokog društva Nan Kempner 1966. godine, kada je skinuvši pantalone ušetala u restoran noseći jaknu umesto haljine.

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Zgodnice, poput naše poznate glumice obožavaju ovaj odevni komad, jer ističe noge, a skriva sve nepravilnosti u struku i bokovima.

 

Čak i onaj najjednostavniji kakav je danas ponela Jana čini da svaka žena izgleda šik, privlačno i posebno. 

 

Ova haljina je veoma praktična, a u zavisnosti od toga kako je nosite gotovo da je mogu nositi sve žene, od 18 do 88 godina. 

 

Bonus video:

 

Dejan Milićević o Sari Jo 

 

 

makonda-tracker