uvek damski

Sužava figuru i ZAUVEK će biti trendi: Stajling Jelene Đoković koji je očarao Nišlije svaka žena može da kopira

1

Mešavina poslovnog i ležernog stila, vrlo udobna i istovremeno otmena, bila je izbog supruge Novaka Đokovića za druženje s Nišlijama

Jelena Đoković obožava spoj ležernosti i poslovne elegancije
Jelena Đoković obožava spoj ležernosti i poslovne elegancijefoto: John Walton / PA Images / Profimedia

Jelena Đoković, supruga najboljeg tenisera na svetu Novaka Đokovića i direktorka fondacije koja nosi njegovo ime, nekrunisana je srpska kraljica business chic stila.


Bez obzira na to nosi li svoj omiljeni model suknje, udobne i vrlo elegantne pantalone širokih nogavica ili nešto treće, ona ostavlja utisak poslovne žene koja ne ume da pogreši kada je moda u pitanju.


Upravo je takav i njen najnoviji i za nijansu ležerniji stajling, koji je Jelena Đoković spremila za posetu Nišu.

 

Supruga Novaka Đokovića prisustvala je projekciji filma "Mudrost traume", a za ovu priliku odabrala je spoj farmerki i košulje, i to modele koji su vrlo zgodni ukoliko želite vizuelno da izdužite i suzite figuru.

 

1 / 6 Foto: Instagram / jelenadjokovicndf


Što se tiče pantalona, Jelena je ponela model od džinsa ravnog kroja, koji je neprolazni trend u svim sezonama i poznat je kao jedan od onih koji pogoduju svakom tipu građe. Zahvaljujući tamnoj nijansu, dubokom struku i ravnom kroju, ovakve farmerke su sjajan izbor za svaku ženu.

 

Jelena Đoković obožava spoj ležernosti i poslovne elegancije
Jelena Đoković obožava spoj ležernosti i poslovne elegancijefoto: Instagram / jelenadjokovicndf

Jelena ih je kombinovala s prugastom košuljom na preklop, koja dizajnom stvara dodatno laska figuri, a sve je upotpunila špicastim nude salonkama i belom torbicom Lady Dior.

 

BONUS VIDEO

Jelena Đoković uživala u koncertu Dina Merlina u Crnoj Gori

 

makonda-tracker