wow!

MAKSI, zatvoreno, optočeno kristalima: Kim Kardašijan stilom sa crvenog tepiha pokorila i Nikol Kidman i Salmu Hajek

0

Crveni tepih Njujorka imao je modnu pobednicu, a to je bila — Kim Kardašijan!

kim kardašijan uklopila je nežne ružičaste tonove i na svojoj haljini i na svom manikiru
kim kardašijan uklopila je nežne ružičaste tonove i na svojoj haljini i na svom manikirufoto: RCF / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Nekada i Kim Kardašijan izabere jednostavnost spram ekstravagancije — i to joj se isplati!

 

Kim Kardašijan nije uvek bila najbolje obučena žena na crvenom tepihu, sudeći po modnim kritičarima, ali ume da zasija tako da iza sebe ostavi mnoge zvezde Holivuda za koje se lepe epiteti modnih kraljica.

 

Rijaliti zvezda i preduzetnica bila je deo događaja u Njujorku nazvanog Briga o ženama, a dok njen stil svakako nije sinonim za skromnost, ovog puta je uspela da konzervativnost upakuje u isti autfit sa dramatičnim!

 

 

Kim Kardašijan blistala je u statement haljini s potpisom modne kuće Balensijaga; u pitanju je haljina šivena specijalno za nju, u barbiecore stilu, roze boje, sa šljokicama i optočena kristalima.

 

kim kardašijan u balensijaga haljini koja je ručno šivena specijalno za nju
kim kardašijan u balensijaga haljini koja je ručno šivena specijalno za njufoto: RCF / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Stil koji je birala je monohromatski, haljina je dugačka, sa rol-kragnom i dugim rukavima, ne otkriva gotovo nijedan deo njene kože, a opet je uspela da postigne željeni wow efekat i naizgled običnošću. Naravno, luksuz provejava iz svakog dela ove haljine, pa je njome uspela da ostavi iza sebe i glumice Nikol Kidman i Salmu Hajek. 

 

Sve je zaokružila luksuznim nakitom koji kreira Lorejn Švarc, dijamantskim prstenjem i naušnicama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

 

Dok je Nikol nosila haljinu od perja, Salma je ponela bordo dekoltiranu haljinu takođe sa šljokicama, ali, sudeći po komentarima kritičara, nije uspela da postigne taj look kao Kim.

 

kim kardašijan pozirala na dobrotvornoj večeri sa glumicom nikol kidman
kim kardašijan pozirala na dobrotvornoj večeri sa glumicom nikol kidmanfoto: Nancy Rivera / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Dobrotvorna večera kojoj je za cilj osnaživanje i briga o ženama slavi 1. godišnjicu prikupljanja sredstava za razne slučajeve i njihov cilj je da se zauvek stopira nasilje nad ženama.

 

Bonus video

Kupila haljinu Kim Kardašijan i razočarala se

 

makonda-tracker