svet je aplaudirao

Kad si pored Ane Vintur, moraš da FASCINIRAŠ: Najlepša haljina koju je Jelena Đoković nosila na US Openu je REMEK-DELO

0

Izvanredan stil je gotovo obaveza ako se vreme provodi u društvu urednice magazina Vogue, zar ne? Jelena Đoković bila je u prilici da navija za Novaka baš sa čeličnom ledi modne industrije i utisak je bio ne-ve-ro-va-tan

Ana Vintur i Jelena Đoković zajedno su navijale za Novaka Đokovića na US Open-u 2016. godine
Ana Vintur i Jelena Đoković zajedno su navijale za Novaka Đokovića na US Open-u 2016. godinefoto: Dubreuil Corinne / Abaca Press / Profimedia

Jelena Đoković, supruga srpskog tenisera Novaka Đokovića, bila je najzapaženija na tribinama prilikom njegovog jučerašnjeg osvajanja 24. grend slem titule.


Direktorka Fondacije "Novak" izgledala je vrlo šik u prugastoj haljini sa srcolikim izrezom, a stilom je zasenila mnoge svetske zvezde koje su uživo pratile finale US Open-a.


Navikla je Jelena da baci u drugi plan slavne dame poput Nikol Kidman, Emili Ratajkovski i Kajli Džener, a upravo je takvu modnu magiju donela u Njujork i 2016, kada je zabeležila jedno od svojih najlepših izdanja otkad je znamo.

 

Tada je Novakova životna saputnica pratila polufinale US Open-a koje je naš as igrao protiv Gaela Monfisa, u društvu "mame mode" lično – sedela je pored Ane Vintur, ugledne britanske novinarke i urednice časopisa Vogue.


Kada znate da ćete se družiti s modnom ikonom i ženom od pravila kakva je gospođa Vintur, sigurno ćete se malo više potruditi oko stajlinga, a Jelena Đoković tada definitivno nije razočarala.

 

Ana Vintur i Jelena Đoković zajedno su navijale za Novaka Đokovića na US Open-u 2016. godine
Ana Vintur i Jelena Đoković zajedno su navijale za Novaka Đokovića na US Open-u 2016. godinefoto: SMG / Zuma Press / Profimedia

Izbor lepe Đokovićeve supruge bila je haljina modne kuće ERDEM, beli model do kolena koji je ukrašen predivnim cvetnim dezenom. Print ove kreacije je vrlo vedar i raznobojan, a sve ima vrlo romantičnu notu zbog kvadratnog izreza i širokih bretela, dok je haljina vrlo bajkovite siluete i A-kroja.


U to vreme, za ovu haljinu je bilo potrebno izdvojiti 730 funti, dok joj je danas cena znatno niža, a svakako je u pitanju vanvremenski komad koji može da se nosi decenijama.

 


Da sve bude simpatičnije, i Ana Vintur, Jelenino društvo na tom meču, takođe je nosila cvetnu haljinu bez rukava, a obe su nosile i naočare za sunce. I, naravno, bodrile Novaka!

 

 

BONUS VIDEO

Kako je Jelena ispratila Novaka Đokovića na finale Vimbldona?

 

 

makonda-tracker