lepa trudnica

MIDI, zatvoreno, u kraljevskoj nijansi: Luna Đogani ima odličan predlog za elegantan autfit u 9. mesecu TRUDNOĆE

2

Luna Đogani ne odmara ni ulaskom u 9. mesec trudnoće, a svaki put kad se pojavi, zablista!

luna đogani u plavoj haljini kod ognjena amidžića
luna đogani u plavoj haljini kod ognjena amidžićafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Luna Đogani oprobala se u mnogim sferama javnog života, ali čini se da joj je najomiljenija uloga ona koju ima kao supruga Marka Miljkovića i mama devojčice Mije.

 

Uskoro će na svet doći i pojačanje u porodici Miljković, devojčica koju će roditelji nazvati Lana, a Luna i Marko već pripremaju dom za dolazak novog člana.

 

Kako je sama Luna otkrila, njen "pravi" termin za porođaj jeste 12. oktobar, kada je i rođendan njenog oca Gagija Đoganija, ali porodiće se carskim rezom po drugi put, sedam dana ranije.

 

Luna je aktivna trudnica, pa se, tako, pojavila na snimanju emisije Ami Dži šou, kod voditelja Ognjena Amidžića (koji sa izabranicom Minom Naumović takođe čeka bebu), a blistala je u svom trudničkom izdanju.

 

S obzirom na to da ulazi u deveti mesec trudnoće, morala je da izabere za snimanje emisije elegantno i ujedno udobno izdanje, a sve to je objedinila u dugoj haljini kraljevskoplave boje, koju obožava da nosi i Kejt Midlton.

 

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Lunina haljina je potpuno zatvorena, s dugim rukavima, midi-dužine ispod kolena i sasvim uska. Ukombinovala ju je sa zlatnim sandalama s popularnim "ključićem" koje nose i Severina, Megan Markl...

 

 

Uz to, svoju plavu kosu pokupila je u elegantnu punđu. Pravo glam izdanje za poslednji trimestar!

 

Bonus video

Luna Đogani u Las Vegasu

 

makonda-tracker