hipnotiše

Beograd je počastila – cakom s dodele Zlatnih globusa: Proveren način Nine Seničar da ukradete SVE poglede

1

Iako su haljine sasvim različite, ovaj detalj u stajlingu Nine Seničar podsetio nas je na nestvarno izdanje u kom se pojavila na ovogodišnjoj dodeli Zlatnih globusa u Los Anđelesu

Nina Seničar na jednom gradskom događaju u Beogradu
Nina Seničar na jednom gradskom događaju u Beogradufoto: Antonio Ahel/ATAImages

Na Belom dvoru je sinoć održano svečano predstavljanje jednog novog projekta u Beogradu koje je okupilo veliki broj poznatih ličnosti, među kojima su se našli Dragan Džajić sa ćerkama Draganom i Sanjom, glumica Nataša Ninković sa suprugom, vrlo elegantna voditeljka Sanja Marinković i mnogi drugi.


Jedna od najzapaženijih bila je voditeljka, manekenka i glumica Nina Seničar, koja već godinama živi u Los Anđelesu, ali često imamo priliku da je vidimo i u našoj zemlji.


Naša Nina, koja je udata za poznatog holivudskog glumca Džeja Elisa, neretko nas oduševljava svojim izdanjima za crveni tepih na najprestižnijim svetskim događajima, a za Beograd nije ostavila ništa manje glamurozno.

 

Lepa Novosađanka pojavila se u vrlo šik maksi-haljini, otmenom i prošivenom modelu koji otkriva ramena i prati liniju tela. U pitanju je toaleta s dugim rukavima, koji su nabrani i strukturisani u predelu nadlaktice, zahvaljujući čemu izgleda još efektnije.

 

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Ipak, poseban detalj u ovoj kreaciji je srebrni i svetlucavi top koji deluje kao da je umetnut ispod haljine, a uz njega sve deluje još otmenije i upečatljivije.


Ovo nije novina u stilu Nine Seničar, budući da je sličan detalj lepa Srpkinja nosila na ovogodišnjoj dodeli Zlatnih globusa u Los Anđelesu. Ona je tada odabrala burgundi toaletu modne kuće Dolce & Gabbana, koja u predelu grudi takođe ima šik detalj srebrne boje, zahvaljujući kom privlači sve poglede.

 

Podsetite se kako je to izgledalo.

1 / 5 Foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

 

 

BONUS VIDEO

Nina Seničar živi u Los Anđelesu, a gde sanja da stanuje jednog dana?

 

 

makonda-tracker