jednostavno, a tako efektno

Kroj i boja koji stoje ženama od 18 do 88 godina: Jelena Đoković u kompletu koji ćete odmah pokazati svojoj krojačici

0

Jelena dobro zna da pojedini komade odeće nikada ne izaze iz mode 

Jelena Đoković u kompletu koji osvaja na prvi pogled
Jelena Đoković u kompletu koji osvaja na prvi pogled foto: John Walton / PA Images / Profimedia

Supruga našeg najboljeg tenisera, Novaka Đokovića, Jelena Đoković godinama slovi za jednu od najpopularnijih žena sa naših prostora. Ona je svoj život posvetila deci, a njena velika pasija jeste i emotivno i psihičko zdravlje.

 

Jeca često na svom Instagram profilu deli informacije koje se tiču radionica i edukacija koje drže poznati svetski stručnjaci, a nedavno se baš takvim povodom obratila pratiocima na društvenim mrežama.

 

Tom prilikom lepu Jelenu smo imali prilike da vidimo u supertrendi stajlingu, koji je bio sačinjen od komada koji su istovremeno moderni, ali predstavljaju klasik koji ne zna za vreme.

 

 

Mnoge devojke s nestrpljenjem isčekuju svaku priliku da vide neko novo modno izdanje Jelene Đoković i sada su dobile pravu poslasticu.

 

Naime, Jelena je ovog puta ponela pantalone sa visokim strukom i prelepi prsluk u istoj boji i od istog materijala.

 

Ovakav jedan komplet treba da ima svaka žena u svom ormaru, jer je praktičan za kombinovanje, istovremeno je moderan i trendi i klasičan, a može se može nositi u mnogim prilikama. 

 

1 / 5 Foto: Instagram / jelenadjokovic

 

Jelena neguje svedeni stil i nikada ne odstupa mnogo od njega, a njena garderoba je često s potpisom svetski poznatih brendova.

 

Ipak, to ne znači da ga i vi ne možete lako iskopirati. Pokažite ga svojoj krojačici i sigurno za samo nekoliko hiljada dinara možete postati ponosna vlasnica jednog istog ili sličnog stajlinga. 

 

Bonus video:

 

Vokalne sposobnosti Jelene Đoković poslušajte u videu koji sledi 

 

 

 

makonda-tracker