romantično

Srcoliki dekolte & smeo kroj: Komplet Marijane Mateus kom nijedna devojka ne bi odolela tokom leta

0

Dvodelni komplet koji rashlađuje i laska figuri savršen je izbor za najvrelije letnje dane

Marijana Mateus provodi divno leto
Marijana Mateus provodi divno letofoto: Instagram / marijanamateus

Marijana Mateus, srpska dizajnerka s adresom u Londonu, ovo leto provodi na obali Jadranskog mora i uživa u sunčanim danima na prostorima bivše Jugoslavije.


Nakon što se opuštala u Crnoj Gori, u Bokokotorskom zalivu i mestu Portonovi, Marijana je produžila do hrvatskog dela jadranske obale i u Puli se provodila na koncertu Zdravka Čolića.


Sve vreme na odmoru ona pokazuje izuzetan letnji stil, a obično nosi jednobojne haljine uz telo.

 

Međutim, dok je uživala u Crnoj Gori, Marijana Mateus ponela je lepršavi komplet koji odiše duhom leta i još je interesantniji izbor od letnjih haljina.


Kreatorka je letnji dan provela u dvodelnom setu koji čine top i suknja, a oba komada su vrlo razigrana, lagana i privlače pažnju.

 

1 / 5 Foto: marijanamateus/INstagram

 

U pitanju je kraća majica sa srcolikim dekolteom, koja ima efektne puf-rukave i ističe savršenu figuru Marijane Mateus. Donji deo kompleta je duboka suknja s vro smelim šlicem, a set krasi jednostavni cvetni print, koji izgleda vrlo upečatljivo na svetlozelenoj pozadini.

 

Marijana Mateus na letovanju u Crnoj Gori
Marijana Mateus na letovanju u Crnoj Gorifoto: marijanamateus/INstagram

Marijana Mateus, podsetimo, važi za jednu od najatraktivnijih Srpkinja, a ona iza sebe ima brakove s biznismenom Miodragom Kostićem i bivšim fudbalerom i fudbalskim trenerom Lotarom Mateusom, čije prezime i dalje nosiNije poznato da je li je ona trenutno u vezi, ali jedno je jasno – sija u svakoj prilici!

 

BONUS VIDEO

Marijana Mateus na rođendanskoj žurki srpske pevačice

 

 

makonda-tracker