pričao o privatnom životu

Miodrag Kostić o ljubavi s dvema najlepšim Srpkinjama: Biznismen otkrio KO mu je pravio PROBLEM u vezi sa Bekvalčevom

2

Miodrag Kostić je poznat kao jedan od naših najuspešnijih biznismena, kao i po ljubavi sa dve lepotice sa javne scene. 

Biznismen Miodrag Kostić je svojevremeno bio u ljubavi sa Marijanom Mateus i Natašom Bekvalac
Biznismen Miodrag Kostić je svojevremeno bio u ljubavi sa Marijanom Mateus i Natašom Bekvalacfoto: Marina Lopičić

Miodrag Kostić već duže vreme važi za jednog od najsupešnijih poslovnih ljudi sa ovih prostora.

 

Međutim, osim po tome, ljubiteljima šoubiz rubrika u medijama, on je poznat i kao čovek koji je uspeo da osvoji srca dve devojke koja se svrstavaju među najlepše dame na našoj javnoj sceni.

 

Verujemo da već znate da su u pitanju pevačica Nataša Bekvalac i dizajnerka Marijana Mateus. 

Kostić nema običaj da javno priča o svojoj privatnosti, ali je jednom ipak prekršio to pravilo i  govorio o Nataši i Marijani.   

 

- O mojoj bivšoj supruzi Marijani sa kojom imam troje dece mogu sve najbolje da kažem. Javnost zna nju i Natašu sa kojom sam bio nepune četiri godine. Imao sam još par veza koje su bile po par godina ali nisu bile toliko javne. Nisam od onih koji vole da menjaju žene na svakih par meseci - rekao je Miodrag jednom prilikom u emisiji Sve što mi pripada. 

 

A onda je i otkrio ko odnosno šta mu je predstavljalo najveći problem dok je bio u vezi sa Bekvlačevom, koja je za njega i danas ima samo lepe reči.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marijana (@marijanamateus)

- Ta javnost koju spominjete je u vezi sa Natašom donela dosta problema. Čak i veza koja bi mogla biti uspešna kada dođe u javnost onda ta javnost pravi dosta problema. Voleo bih da neka moja buduća veza bude daleko od očiju javnosti - rekao je tada poznati biznismen.

 

Kako je rekao, nije mu važna boje kose na dami, da li stekla visioko obrazovanje, već neke druge stvari. 

 

- Više spadam u one koji su se opekli jednom i onda dobro razmišljaju da li će to uraditi i drugi put. U tom smislu sam konzervativan. To da li je plava ili crna, visoka ili niska. Ili to da li ima fakultet ili nema mi je sve manje bitno. U godinama u kojima se ja nalazim meni je najbitnije da naiđem na ženu koja je slične energije kao ja - naveo je Kostić. 

A onda je i malo bolje objasnio svoje reči. I naveo da on razmišlja iz perspektive jednog "rudara", koji radi po ceo dan.

 

- Neko ko može da podnese svu tu brzinu, gužvu. Ja kad uđem u osam u ove kancelarije, u ovaj rudnik kako ja to zovem, ja često ne izađem do 10 uveče. Malo je žena koje će to da trpe - rekao je tada Miodrag Kostić.

 

Bonus video: 

 

 

 

 

makonda-tracker