ovo je tajna

Zašto Kejt Midlton nosi cipele u 3 različita broja? Razlog je LOGIČAN, a sigurno ga nikada ne biste pogodili

0

Članovi kraljevske porodice imaju ponekad čudne navike, a ova već godinama intrigira javnost 

Kejt Midlton nosi obuću različitog broja zbog udobnosti
Kejt Midlton nosi obuću različitog broja zbog udobnosti foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

U Britaniji se često piše o tome kako živi kraljevska porodica, o njihovim navikama, porodičnim odnosima, deci... Na meti analize često se nađe i princeza Kejt Midlton.

 

U više navrata mogli smo da pročitamo da ona voli crveno, da ga ne nosi u određenim prilikama, da ima pozamašnu kolekciju cipela i haljina koje obožava. 

 

Ipak, jedno pitanje često se provuče kao ono na koje niko nema siguran odgovor. Zbog čega princeza Kejt ima cipele u 3 različita broja

 

 

Naime kako pišu strani mediji u cipelarniku Kejt Midlton nalaze se cipele u broju 38, 38.5 i 39. Zašto?

 

Kako je moguće da ona nosi cipele u tri različia broja. Iako možda ne deluje logično, odgovor je zapravo baš takav. Naime, u zavisnosti od prilike, ali i modela obuće Kejt bira broj koji će joj tada odgovarati.

 

I dok Kejt nikada nije potvrdila razlog zašto to radi, upućeni u Ujedinjeno Kraljevstvo pretpostavljaju da je to zbog udobnosti. Ako planira da bude duže u nekoj obući i napolju je toplo postoji velika verovatnoća da će stopalo malo da otekne.

 

Kejt Midlton je pasionirani ljubitelj dizajnerskih komada garderobe i obuće
Kejt Midlton je pasionirani ljubitelj dizajnerskih komada garderobe i obuće foto: Zak Hussein / SplashNews.com / Splash / Profimedia

 

U tim slučajevima Kejt bira broj 39. Ukoliko je neka kraća poseta koja zahteva eleganciju trudi se da bira štikle i to u broju 38, jer u njima noga izgleda lepše i ženstvenije.

 

Poznato je da je Kejt zaljubljenica u dobre komade garderobe i obuće, a njeni omiljeni kreatori su Džimi Ču, Đanvito Rosi i Emi London — koje sve nude različite krojeve i modele.

 

Kada Kejt ne nosi štikle, ona preferira patike, koje najčešće nosi uz pantalone i sako kako bi postigla savršenu dozu opuštenosti prošaranu dozom elegancije.

 

Kad prilika zahteva Kejt voli da ponese i patike u kojima maksimalno uživa
Kad prilika zahteva Kejt voli da ponese i patike u kojima maksimalno uživa foto: Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia

 

Bilo da je na štiklama ili na ravne cipele, Kejtina garderoba ostaje živahna – stilska tradicija inspirisana pokojnom kraljicom Elizabetom.

 

- Mnoge stvari koje danas vidimo kako vojvotkinja od Kembridža radi su stvari koje je naučila od kraljice - ekskluzivno je rekla za Us Veekli 2020. kraljevski stručnjak Betan Holt.

 

Holt je objasnio da Kejt koristi boju i različite simbole za slanje poruka slično kao što je monarh radio sa njenom garderobom decenijama pre njene smrti. 

 

Bonus video:

 

Trik Kejt Midlton za fotkanje

 

 

makonda-tracker