+neobičan nakit

Ističe struk, skriva višak kilograma na stomaku i butinama: Mirka Vasiljević u KORSET-HALJINI donela duh starog Holivuda

0

Mirka Vasiljević oduševila u kreaciji u šampanj nijansi.

Nesvakidašnje izdanje Mirke Vasiljević
Nesvakidašnje izdanje Mirke Vasiljevićfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumica Mirka Vasiljević ne prestaje da nas oduševljava svojim modnim kombinacijama. 

 

Ona je bila voditeljka prve večeri Festivala filmskog scenarija u Vrnjačkoj banji i sve je oduševila svojim crvenim vamp izdanjem.

 

I sinoć na premijeri filma "Ko živ, ko mrtav" u okviru pomenutog festivala se pojavila u kreaciji koja je donela duh starog Holivuda. 

 

Naime, glumica je za ovu priliku obukla korset-haljinu koja je imala sve što je potrebno jednoj devojci. Upečatljiv kroj, predivnu boju i savršen materijal.

Gornji deo haljine je činio korset u bež boji, a donji deo je činila suknja u šampanj nijansi koja je oduševila pre svega materijalom, a potom i krojem, budući da je stvarala šire nabore.

 

Ovakav model haljine je idealan, jer ističe struk, skriva eventualni višak kilograma u predelu stomaka i butina.

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ono što je celoj kombinaciji dalo na upečatljivosti jeste i glomazan nakit koji je Mirka nosila oko vrata i struka, a koji se sastojao od narukvica i dva dva velika detalja sa cirkonima.

 

Od aksesoara, Mirka je nosila još i zlatnu narukvicu i zlatni sat.


A frizuru je za razliku od prethodne večeri podigla s tim što je odlučila da pusti dva pramena da joj padaju niz lice. 

 

 

 

BONUS VIDEO

 

"VUJADINOV I MOJ BRAK NIJE SAVRŠEN" Mirka Vasiljević o nesporazumima sa suprugom: Kad čovek nešto STVARNO ŽELI on pronađe način

 

 

 

makonda-tracker