ne zna se šta je skuplje

Na ruci sat koji košta kao stan u Beogradu, a sandale su WOW: Stajling Jelene Đoković kojem bi i Ana Vintur rekla BRAVO

2

Na ruci skupoceni sat, oko vrata diskrena ogrlica, a sandale - apsolutni letnji hit 

Izdanje Jelene Đoković iz Porotonva oduševilo sve
Izdanje Jelene Đoković iz Porotonva oduševilo svefoto: Zabulon Laurent/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Supruga našeg najboljeg tenisera Novaka Đokovića, Jelena Đoković, poslednjih nekoliko godina postala je prava modna inspiracija ženama širom sveta.

 

Iako su pre izvesnog vremena njen stajling mnogi često kritikovali čini se da je na tom segmentu Jeca ozbiljno poradila i sada je u centru pažnje modnih kritičara, ali ovog puta za nju često imaju samo reči hvale.

 

Ovog puta, pratila je Novaka na putu u Crnoj Gori, gde su zajedno uživali u Portonovom. Dok je Novak trenirao Jeca ga je posmatrala sa tribina, da bi nakon odrađenog treninga sišla na teren i slikala se sa suprugom i njegovim kolegama teniserima.

 

 

Jednu fotografiju na društvene mreže objavio je Janko Tipsarević, a zahvaljujući njoj uspeli smo da vidimo novi stajling lepe Jelene i - bili smo oduševljeni.

 

Pravi letnji look Jeca je uspela da postigne maks šarenom cvetnom haljinom, sa otvorenim leđima, koju je savršeno uklopila sa Dior sandalama, koje, kako prenosi Blic, koštaju 1.200 evra.  One su veoma jednostavne, udobne i predstavljaju neizostavan deo svakog letnjeg autfita.

 

Jelena Đoković u Portonovu oduševila sve prelepim stajlingom
Jelena Đoković u Portonovu oduševila sve prelepim stajlingom foto: Instagram / jankotipsarevic

 

Na ruci joj je blistao skupoceni sat, a oko vrata prelepa, veoma jednostavna, ali efektna ogrlica sa natpisom "Amour". Celoj kombinaciji dozu elegancije dao je slamati šešir u bež boji, koji osim što je čuvao od sunca, učinio je da Jelena izgleda poput svetskih zvezda.

 

Napredak Jelene u odevanju je vidljiv u poslednjih nekoliko godina, pa ne iznenađuje što je i sama urednica čuvenog modnog magazina, Ana Vintur, oduševljena pojedinim Jeleninim stajlinzima.

 

U kakvim sve izdanjima smo imali prilike da je vidimo pogledajte u galeriji koja sledi. 

 

1 / 18 Foto: Adam Davy / PA Images / Profimedia

 

Bonus video:

 

Kako zvuči pesma Lepe Brene u izvođenju Jelene Đoković pogledajte u videu koji sledi: 

 

makonda-tracker