a šta vi kažete?

Jedna VELIKA RAZLIKA Megan izdvaja od Kejt: Stručnjak dao svoj SUD - evo koja od njih dve se bolje oblači

1

Nekima se više sviđa jedna, drugima druga, a evo šta kaže stručnjak za stil 

Stručnjakinja za stil objasnila da je Megan bolje obučena od Kejt
Stručnjakinja za stil objasnila da je Megan bolje obučena od Kejt foto: Paul Marriott / Alamy / Alamy / Profimedia

Princeza Kejt Midlton godinama je pod budnim okom javnosti kada je oblačenje u pitanju. Svaki njen komad odeće se pažljivo analizira, a mediji ne propuštaju priliku da joj nađu manu, ali i udele kompliment.

 

Kad je u pitanju Megan, situacija nije ništa mnogo drugačija. Dok je bila deo kraljevske porodice njeni stajlinzi su bili pažljivo birani, a sada, kada se sama brine o svom stilu mnogi su oduševljeni.

 

Ona voli opuštenije kombinacije za svaki dan, ali kada je potrebno da zablista to se i dogodi.

 

 

U javnosti se često polemiše o tome koja od njih dve je bolje stilizovana i obučena, a stručnjak za stil je govorio o najvećoj razlici u stilu između Megan Markl i princeze Kejt.

 

Stručnjakinja za stil Melisa Lund je tvrdila da je jedna "definitivno seksipilnija". Megan Markl i Kejt, princeza od Velsa su ikone kraljevskog stila koje vešto nose i raskošne haljine i ležernu odeću.

 

Melisa je tvrdila da iako Megan i Kejt često nose "sličnu" odeću, ipak postoje neke "velike razlike" u načinu na koji izvode svoj izgled. Ona je sugerisala da je Megan bila sklonija eksperimentisanju.

 

 

- Mislim da je Meganin stil malo moderniji od Kejtinog i definitivno seksipilniji – ona voli dramu i ekstremniju siluetu - rekla je Lund, pa je dodala.

 

- Kada je Megan bila deo kraljevskee porodica, uvek je poštovala protokol. Očigledno, kraljica nije diktirala šta kraljevske princeze treba ili ne treba da nose, ali se dobro znalo da ona ne voli pantalone, lak za nokte, eksponirana kolena i crninu.

 

Uprkos tome ona je baš to često nosila.

 

- Sada kada Megan više nije član kraljevske porodice, slobodna je da bez ograničenja nosi šta voli. Ponosno je izjavila da nema stilistu i, kao što sam već rekao, ne ide uvek kako treba kada je u pitanju oblik tela itd, ali je slobodna da eksperimentiše.

 

 

 

Kao buduća kraljica, princeza Kejt je u sasvim drugačijem položaju, tvrdi stručnjak. Melisa je nagovestila da je tokom godina postala rezervisanija.

 

- Kejtin stil se prilično promenio poslednjih godina. Kada je prvi put bila verena za princa Vilijama, njena garderoba je uglavnom bila glavna sa neobičnim dizajnerskim stvarima. Nosila je prilično kratke suknje i volela je pletenice (koje Elizabeta nije volela) - kaže Melisa.

 

- Sada je njen stil postao veoma kraljevski. Njena odeća je uglavnom dizajnerska - sa nekim vrhunskim stvarima - veoma je uklopljena i njene suknje su dugačke (mislim da su predugačke za dnevnu nošenje). Njene potpetice su veoma visoke.

 

 

Stilista je tvrdio da se princeza trudi da obezbedi da njena odeća odgovara njenoj kraljevskoj ulozi.

 

- Kejt često menja dizajn kako bi ga učinila uzbudljivijim, a svoje dizajnerske komade će maksimalno iskoristiti tako što će ih povući u penziju na nekoliko sezona pre nego što ih promeni i ponovo nosi - zaključuje ona. 

 

Bonus video:

 

Kako je Kejt Midlton izgledala u mladosti? 

 

 

makonda-tracker