(FOTO)

Boja STAROG ZLATA je ponovo u modi: Ketrin Zita Džouns na dodeli BAFTA nagrada održala jedinstvenu LEKCIJU stila

0

Ketrin Zita Džouns je bila jedna od zvezda na dodeli BAFTA nagrada u Londonu.

Ketrin Zita Džouns na dodeli BAFTA nagrada
Ketrin Zita Džouns na dodeli BAFTA nagradafoto: JUSTIN TALLIS / AFP / Profimedia

Dodela BAFTA nagrada ove godine je nadmašila očekivanja. Sve poznate ličnosti su se potrudile da opravdaju titule zvezda, pa smo tako na crvenom tepihu imali pravu promociju elegantnih i originalnih haljina.

 

Jedna od pobednica večeri u svakom smislu je bila Kejt Blanšet, koja je dobila nagradu za najbolju glumicu, ali je očarala i svojim modnim izdanjem.

 

Međutim, osim nje, slavna Ketrin Zita Džouns se takođe pojavila na crvenom tepihu i pozirala u zlatno-ljubičastoj kreaciji.

 

Ona je odabrala sofisticirano i odmereno izdanje za ovogodišnju dodelu, a potrudila se i da šminku uklopi sa ljubičastom nijansom na haljini. Ketrin je prošetala u haljini iz dva dela, čiji gornji deo čine šljokice i ljubičasta boja, dok se posle preliva u žutu sa zlatnim odsjajem i velikim šlepom u istoj boji.

 

1 / 5 Foto: JUSTIN TALLIS / AFP / Profimedia

 

Haljina je bila i providna, a jedan od detalja je bio i neobičan izrez, te bretela na samo jednom ramenu. Glumica je za ovu priliku napravila talase u kosi i prebacila ih na jednu stranu, kako bi gornji deo haljine što više došao do izražaja.

 

Podsetimo, Ketrin je zablistala i pre nekoliko dana na jednom drugom događaju, gde je zajedno sa svojim suprugom Majklom Daglasom ponosno prošetala i pokazala da je njihova veza i dalje neraskidiva.

 

Ketrin Zita Džouns i Majkl Daglas
Ketrin Zita Džouns i Majkl Daglasfoto: Tina Korhonen / Avalon / Profimedia

 

makonda-tracker