(foto)

Umesto Majkla Daglasa – IZNENAĐENJE! Ketrin Zita-Džons na crvenom tepihu u zagrljaju najvažnijeg muškarca u svom životu

0

Šarmantna glumica odabrala je najbolje društvo za provod i pokazala da će ovo veče večno pamtiti

foto: EPA-EFE/DAVID SWANSON
foto: EPA-EFE/DAVID SWANSON

Glumica Ketrin Zita-Džons (53) od 2000. godine je u braku s kolegom Majklom Daglasom, a navikli smo da jedno drugom prave društvo na važnim premijerama i dodelama nagrada.


Međutim, Majkla je sada kao Ketrinina pratnja odmenio – njihov sin.

 

Ketrin je juče u Los Anđelesu prisustvovala premijeri svoje nove serije "Nacionalno blago: Ivica istorije", a na crvenom tepihu društvo joj je pravio sin Dilan Majkl Daglas (22).

 

1 / 4 Foto: EPA-EFE/KYLE GRILLOT


Glumica je za ovu priliku odabrala tamnoljubičasti kombinezon modne kuće Elie Saab koji ima providne trake i dubok dekolte, a većim delom je prekriven šljokicama. Njen sin pojavio se u braon odelu s prslukom i cipelama od prevrnute kože, koje je "začinio" klasičnom belom košuljom i narandžastom kravatom.

 


Dilan je i ranije u nekoliko navrata roditeljima pravio društvo u posebnim prilikama, a kako je odrastao okružen zvezdama – ne čudi što je krenuo njihovim stopama. Učestovao je tek u nekolicini projekata, uključujući "pozajmljivanje" glasa za animiranu seriju "Fineas i Ferb", ali mu je obrazovanje na prvom mestu, pa je nedavno završio prestižni Univerzitet Braun.

 

 

makonda-tracker