influenserke je obožavaju

Zavodljivija od slip haljine, a možete je naći za 1.500 dinara: Trendi model koji svaku ženu pretvara u FEMME FATALE

0

Proteklih sezona najpopularnija haljina za svečane prilike je atraktivna, senzualna, efektna i provokativna taman koliko većina devojaka želi

srpska influenserka tamara kalinić često nosi ove modele
srpska influenserka tamara kalinić često nosi ove modelefoto: Mairo Cinquetti / Zuma Press / Profimedia

Slip haljine su već decenijama među omiljenim modelima koji ne otkrivaju ništa, a pokazuju sve, ali proteklih sezona pojavio se trend koji preti da ih svrgne s modnog trona.


Suptilne, senzualne i udobne, slip haljine su elegantne i sjajno rešenje ako želite da skrenete pažnju na sebe na nenametljiv način, ali od njih su još efektnije – haljine s prorezima!


Modeli strateški ukrašeni izrezima otkrivaju kožu na nenapadan način, pružajući dozu seksepila bez obzira na siluetu.

 

Zato ni ne čuti što su vrlo zastupljeni u kolekcijama prestižnih modnih kuća, kao ni što će ove letnje sezone biti vodeći trend za svečanije prilike!


Brendovi Courrèges i Coperni samo su neki od onih koji su za proleće i leto 2023. predstavili haljine s prorezima, i to kao alternativu maloj crnoj haljini, koja se smatra previše "bezbednom" i proverenom opcijom.

 

1 / 5 Foto: Gladys Vega / Getty images / Profimedia


Njihova minimalistička i smela estetika osvojila je veliki broj zvezda, koje nose ovakve haljine na crvenom tepihu, kao i na venčanjima, žurkama, kao što je Eva Longorija učinila u Kanu prošle godine.

 

Glumica Eva Longorija u Kanu 2022. godine
Glumica Eva Longorija u Kanu 2022. godinefoto: EPA-EFE/OLIVIER SANCHEZ

Ali ko kaže da prorezi i vibrantne boje ne idu zajedno? Američka glumica pojavila se u haljinama sa izrezima u raznim nijansama, pa čak i vrlo jarkim i intenzivnim, pa i u pastelnim tonovima, a utisak je još bolji!

 

 

BONUS VIDEO: Haljina koja je trend svakog leta

Ovakvi modeli su must have tokom letnje sezone

 

 

makonda-tracker