ubrzava puls

Ne otkriva ništa, a BUKTI OD ZAVODLJIVOSTI: Boho haljina Sijene Miler koju će moći da nosi i za 30 godina

1

Glumica Sijena Miler je možda pravila loše izbore u ljubavi, ali u modi jednostavno ne ume da pogreši

Sijena Miler na premijeri svoje nove serije Extrapolations
Sijena Miler na premijeri svoje nove serije Extrapolationsfoto: EPA-EFE/ALLISON DINNER

Svaka prolećna i letnja sezona vraćaju nam boho stil, a na njega nikad ne ostaje ravnodušna engleska glumica Sijena Miler, koja je često na listama najbolje odevenih poznatih dama.


Šarmantna Britanka, koju smo nedavno gledali u seriji "Anatomija skandala", već na početku karijere je izgradila imidž trendi devojke, a u boho odevnim kombinacijama jednostavno briljira. Zato je svoj omiljeni trend odlučila da ponese i na crvenom tepihu i ponovo oduševila!


Ona je nedavno prisustvovala svečanoj premijeri svoje nove serije Extrapolations, kada se pojavila u neobičnoj crnoj haljinici.

 

Ona je pred okupljenima prošetala u crnoj kreaciji modne kuće Stella McCartney, a u pitanju je svilena kreacija nazvana Georgette čija cena iznosi čak 4.300 dolara.

 

1 / 6 Foto: EPA-EFE/ALLISON DINNER


Sijena je izgledala božanstveno u asimetričnom modelu koji ima tanku bretelu na jednom ramenu, a kratak rukav na drugom, glumica je spojila dva hot trenda. U pitanju je haljina u boho stilu, što je uvek sjajan izbor na proleće, a tu su i izrezi na neočekivanim mestima, što je nova opsesija dizajnera već dve-tri sezone.

 

Sijena Miler u crnoj Georgette boho haljini modne kuće Stella McCartney
Sijena Miler u crnoj Georgette boho haljini modne kuće Stella McCartneyfoto: John Salangsang / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ova haljina ima proreze iznad stomaka i na butinama, a oni su ukrašeni decentnom čipkom i mrežom, zbog čega imaju i dozu romantike.


Sijena je svoje izdanje upotpunila jednostavnim sandalama s visokim štiklama, a kosu je pustila da pada u talasima, čime je dodala lepršavost svom look-u.

 

 

makonda-tracker