ultratrendi

Ljupko, elegantno, a jednostavno! Ove fotografije Hejli Biber su jedina MODNA INSPIRACIJA koja vam treba

0

Ovu kombinaciju popularne trendseterke obožavaju, a Hejli Biber rešila je da je ponese s ležernim stajlingom za svaki dan

Hejli Biber i njen suprug Džastin biber borave u Njujorku ovih dana
Hejli Biber i njen suprug Džastin biber borave u Njujorku ovih danafoto: Robert O'Neil / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Američka manekenka Hejli Biber važi za jednu od najpopularnijih svetski trendseterki kada je u pitanju svakodnevni način odevanja i devojke smatraju je nekrunisanom street style kraljicom mlađe generacije.


Supruga pevača Džastina Bibera sjajno kombinuje najaktuelnije trendove, a posebno uživa u modi u duhu devedesetih, pa je velika obožavateljka krop-topova, plastičnog nakita, farmerki s niskim strukom, lančića umesto kaiša itd.


Sada je ponela jedan vanvremenski trend, koji je posebno efektan u toplijim mesecima, kada se nose kratke suknje i šortsevi.

 

Hejli je u Njujorku viđena dok je završavala dnevne obaveze u kombinaciji teksas šortsa, udobnog modela od tankog džinsa, zatim bele majice kratkih rukava, s Bottega Veneta tašnicom nazvanom Jodie, ali njen izbor obuće privukao je posebnu pažnju.

 

Hejli Biber u teksas šortsu, krop-topu i mokasinama s belim soknama
Hejli Biber u teksas šortsu, krop-topu i mokasinama s belim soknamafoto: RW / imago stock&people / Profimedia

Manekenka se pojavila u spoju mokasina i belih sokni, što je spoj koji je uvek aktuelan!

 

Hejli i Džastin biber u Njujorku
Hejli i Džastin biber u Njujorkufoto: RW / imago stock&people / Profimedia

Njen izbor bile su crne cipele modne kuće Chanel, jednostavan slip on model sa crnim logotipom CC, a izgledale su vrlo upečatljivo s kontrastnim belim čarapama.

 

Hejli Biber u teksas šortsu, krop-topu i mokasinama s belim soknama
Hejli Biber u teksas šortsu, krop-topu i mokasinama s belim soknamafoto: RW / imago stock&people / Profimedia

Ova kombinacija je vrlo popularna proteklih sezona, a sve više dizajnera ih bira kao način da ostave utisak na pisti. Pre nekoliko godina fancuski dizajner Hedi Sliman je u svojoj kolekciji koju je radio za Celine iskoristio spoj belih sokni i crnih mokasina kako bi se osvrnuo na britanske supkulture, a iste te 2020. Chanel je na svojoj reviji iskoristio ovu kombinaciju da podseti na detinjstvo Koko Šanel u sirotištu.

 


Od tada smo u kolekcijama više brendova više mokasine i bele čarape, a samo neki od njih su Burberry, Marc Jacobs, Jacquemus, Hermès, Gucci, Loewe, Miu Miu , The Row... Da bi se trend "zapečatio", bilo je potrebno da ga ponesu poznate devojke, a to su odmah učinile Bela Hadid, Elsa Hosk, Kendal Džener...

 


Kako tvrdi Vogue España, bele čarape imaju efekat vizuelnog izduživanja nogu, posebno kada se nose s kratkim odevnim predmetima, a ako dodate tome crne ravne cipele – sigurno ćete ostaviti utisak!

 

Hejli Biber važi za jednu od najbolje odevenih žena sveta, a još neke od njenih kombinacija pogledajte u galeriji.

1 / 7 Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

 

BONUS VIDEO - Trik Hejli Biber za borbu protiv anksioznosti

Menekenka Hejli Biber objavila video u kom na praktičnom primeru pokazuje kako joj tretman ledenim kupkama pomaže da se oslobodi anksioznosti.

 

 

makonda-tracker