multipraktično

Oblikuje telo i skriva nedostatke: Vintidž magija kojom se Hejli Biber pretvorila u VAMP ZAVODNICU

0

Ova baršunasta haljina ide uz telo, ali ga uz to i oblikuje i ima moć da sakrije i istakne baš ono što želite

Hejli Biber
Hejli Biber foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Najnovije monohromatsko izdanje Hejli Biber je san svih zaljubljenika u vintidž stil. Osnivačica linije za negu lepote "Rhode" bila je u Londonu sa suprugom Džastinom i sve je ostavila bez daha svojim izgledom

 

Hejli se pojavila u crnoj haljini brenda Mugler, koja je pripijena uz telo i koji očigledno ima šmek mode devedesetih.

 

Ovaj neverovatan komad ima detalje od crnog somota preko ramena, poprsja i struka, ali vešto isečenih u oblike koji su namenjeni tome da oblikuju telo, odnosno da naglase ili sakriju određene delove.

 

Ono što je još veoma zanimljivo kod ove haljine je to što ima i jedinstveni talasasti rez u apstraktnom duhu.
 

Hejli je uparila haljinu sa prozirnim crnim čarapama, sjajnim crnim Jimmy Choo cipelama na štikle i malom crnom torbom preko ramena.


Džastin je, sa druge strane, izgledao ležerno u beloj majici, kožnoj jakni sa kapuljačom, širokim svetlim farmerkama i belim patikama.

 

 

Ovo izdanje upotpunjuje niz crnih monohromatskih autfita koje je Hejli u poslednje vreme šetala. Na primer, prošle nedelje u Njujorku, manekenka je izašla sa Džastinom u crnom kožnom kompletu Brandona Maksvela.

 

Pre toga, bila je u još jednom noćnom izlasku u Njujorku kad je nosila široke crne plisirane pantalone, crni top bez leđa i kožnu torbu.

 

 

makonda-tracker