inspiracija za proleće/leto

I za dan i za noć, i za ravno i za štikle! Nova modna opsesija Hejli Biber je nešto što možda već imate kod kuće

0

Kada se pakovala za put u Njujork, manekenka je spremila dva slična komada za dve sasvim različite prilike

Manekenka Hejli Biber spada u vrlo uticajne influenserke
Manekenka Hejli Biber spada u vrlo uticajne influenserkefoto: haileybieber/Instagram

Manekenka Hejli Biber možda ne šeta pistama na nedeljama mode, ali je definitivno među najvećim svetskim influenserkama!


Njeni fanovi prate njene najnovije odevne kombinacije i sve što ona ponese postaje instant trend, posebno kada je reč o stilu za svaki dan, a supruga pevača Džastina Bibera neretko se zaljubi u neki komad, kroj, brend ili boju toliko da ih nosi nekoliko dana u nizu.


Tako se sada Hejli Biber u toku jednog dana dvaput pojavila u sličnim sakoima, koje je ponela na sasvm različite načine.

 

Najpre smo je tokom dana videli dok je sa suprugom i psom šetala Njujorkom, a za tu priliku je odabrala vrlo ležeran stajling koji čine farmerke, Prada mokasine, Jacquemus crna torbica, pleteni top i – strukirani beli sako, ukrašen jedva primetnim prugicama.

 

Manekenka Hejli Biber i pevač Džastin Biber u Njujorku
Manekenka Hejli Biber i pevač Džastin Biber u Njujorkufoto: Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U pitanju je predimenzionirani vintiž model kuće Villa Amour koji ima lažne džepove, prekriva zadnjicu i zgodan je i za svečanije i manje formalne prilike.


Iste večeri, par je viđen kad su izašli na večeru, a Hejli je tada opet nosila oversized blejzer, ovog puta delo brenda 16Arlington, iz kolekcije za jesen 2023. godine.

 

Hejli Biber i Džastin u Njujorku
Hejli Biber i Džastin u Njujorkufoto: BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Manekenka je rešila da ga ponese kao sako-haljinu, bez donjeg dela odeće i bez ičega ispod blejzera, a kombinovala je ovaj komad sa zatvorenim papučama niske štikle s potpisom Džil Sender i belom Bottega Venetta tašnom.

 

 

makonda-tracker