dramatično

Nakon skandala sa žutom haljinom Hajdi Klum pokazala kako se nosi MINT BOJA: Manekenka u zagrljaju supruga oduševila Kan

2

Svetski poznata lepotica očarala je sve raskošnom kreacijom i harizmom

Hajdi Klum smelom žutom haljinom očarala Kan
Hajdi Klum smelom žutom haljinom očarala Kan foto: Shootpix/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Čuvena manekenka Hajdi Klum prošetala je prethodne večeri crvenim tepihom u Kanu tokom kojeg je održan "amFAR Cinema Against AIDS".

 

Kao i mnogo puta do sad ona je odlučila da ostane upamćena po smelom i upečatljivom autfitu, a ovog puta društvo joj je pravio i njen suprug Tom

 

Njih dvoje se često pojavljuju na važnim događajima, a lepa manekenka se trudi da uvek izgleda savršeno, pa je tako bilo i ovog puta, kada je za sebe odabrala raskošnu toaletu na koju niko nije ostao ravnodušan. 

 

 

Perje je ove godine veoma popularno na crvenom tepihu širom sveta, a kako Hajdi uvek prati modne trendove odlučila je da ove večeri svoj seksepil i vitku liniju istakne baš njime.

 

Naime, ona je za ovu priliku ponela raskošnu haljinu bledozelene boje, koja je napred bila veoma kratka dok je pozadi padala u talasima i vukla se po podu. Uz nju ponela je jednostavne srebrne papuče sa viskokom štiklom i diskretan nakit.

 

Hajdi Klum blista na crvenom tepihu u Kanu
Hajdi Klum blista na crvenom tepihu u Kanu foto: DGP/imageSPACE / imago stock&people / Profimedia

 

Uz nju blistao je i njen suprug, koji je za ovu priliku obukao klasično crno odelo i belu košulju. Njih dvoje su razmenjivali nežnosti tokom cele večeri i još jednom pokazali da su jedan od najskladnijih parova među poznatima.

 

 Pre samo nekoliko dana Hajdi se našla u centu pažnje medija nakon što je na crveni tepih izašla u smeloj žutoj haljini sa velikim prorezom na grudima kreatora Zuhair Murada. 

 

Hajdi Klum sa suprugom na crvenom tepihu oduševila svet
Hajdi Klum sa suprugom na crvenom tepihu oduševila svet foto: JM HAEDRICH / Sipa Press / Profimedia

 

Haljina je očarala sve zbog velikog izreza u obliku dijamanta, koja je u predelu ramena  bila optočena velikim brojem dijamanata. Haljina je bila zaista prelepa, ali se tokom poziranja na crvenom tepihu desilo nešto čega se pribojava svaka žena. 

 

Naime, kako je Hajdi raširila ruke tako je u jednom trenutku mogla da se vidi više nego što je ona to želela.

 

Mali peh Hajdi Klum dogodio se kad je lepa manekenka podigla visoko ruke
Mali peh Hajdi Klum dogodio se kad je lepa manekenka podigla visoko ruke foto: Castel Franck/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

Zapravo, fotografi su usnimili nezgodan trenutak kada joj je iz haljine izvirela bradavica, ali nakon što je spustila ruke sve se vratilo na svoje mesto. 

 

Ova prelepa žena nastavila je poziranje kao da se ništa nije desilo i još jednom pokazala da je profesionalac kojeg ništa ne može da poljulja i učini nesigurnom.

 

 

 

makonda-tracker