jednostavno i damski

S ovim je nemoguće pogrešiti: Stajling Dragane Mićalović savršen kada vam treba letnja elegancija

0

Modna inspiracija za ovo (i svako leto) – sveden i otmen autfit glumice Dragane Mićalović, idealan za svečane prilike

Dragana Mićalović na predstavi 'Dečije povrede'
Dragana Mićalović na predstavi "Dečije povrede" foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pretpremijera predstave "Dečije povrede" autora Džozefa Radživa, u režiji Ivana Vukovića, gde jedine uloge tumače Sloboda Mićalović i Vuk Kostić, održana je u Teatru Vuk u Beogradu, u okviru 31. BELEF-a.


Zapravo je u pitanju generalna proba predstave čija je "prava" premijera zakazana za septembar, a ona je okupila veliki broj glumaca.

 

Među onima koji su došli do podrže kolege našla se i Dragana Mićalović, koja ne propušta važne trenutke u karijeri njene sestre i zvezde ove predstave, a ona još jednom pokazala izuzetan stil.

 

Ona je za ovu priliku odabrala odevnu kombinaciju crne boje, koju čine elegantne pantalone dubokog struka i nešto širih nogavica i vrlo efektna bluza.

 

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Kao i nedavno, kada je sa sestrama izašla na jedan koncert, Dragana se opredelila za crno model na jedno rame, a sada je njen izbor bila nešto laganija bluza s mašnom.


To je "začinila" crnom torbicom modne kuće Chanel, modelom Caviar Vanity Case, prošivenim komadom crne boje koji krasi minijaturni CC logo. Dragana je uz to ponela obuću na štiklu koju krasi upečatljiva mašna ukrašena raznobojnim kamenčićima i odiše elegancijom, što je sjajan način da se upotpuni sasvim crni stajling.

 

Dragana Mićalović na predstavi 'Dečije povrede'
Dragana Mićalović na predstavi "Dečije povrede" foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

makonda-tracker