za sve prilike

Boja koja briše godine s lica i model koji pristaje svakoj građi: Haljina Brižit Makron je sve što vam treba ovog leta

0

Kao i mnogo puta do sad, supruga Emanuela Makrona održala je modnu lekciju poznati damama 

Koreanska i francuska prva dama - modni okršaj
Koreanska i francuska prva dama - modni okršaj foto: Yonhap News / Newscom / Profimedia

Prva dama Koreje Kim Kon Hi i njena francuska koleginica Brižit Makron razgovarale su pre nekoliko dana o jačanju kulturne i umetničke razmene tokom ručka prijateljstva održanog u utorak u Jelisejskoj palati u Parizu.

 

Tokom ovog susreta, francuski predsednički par Emanuel i Brižit Makron poneli su savršene, poslovne stajlinge, i pokazali zašto nose titulu jednog od najbolje stilizovanih predsedničkih parova.

 

Lepa Korejka, koja, verovali ili ne, ima već 50 godina, opredelila se za crno-belu kombinaciju sa kojom nema greške, savršeno skrojen prljavo beli sako sa crnim reverima.

 

 

Brižit je dominirala kao i uvek jer zaista ima urođenu eleganciju i jednostavnost poput mnogih Francuskinja. Njen stil je gotovo nepogrešiv. Ona često bira krojeve koji joj savršeno pristaju i retko odstupa od poslovne elegancije za koju smo se već mnogo puta uverili da joj savršeno pristaje.

 

Nju često imamo priliku da vidimo u neutralnim bojama poput crne, bele, sive i tamnoplave. Ove boje pristaju njenom tenu i boji kose, ali su i prikladne za većinu prilika u kojima se pojavljuje.

 

Bela haljina Brižit Makron ističe figuru
Bela haljina Brižit Makron ističe figuru foto: J.E.E / Sipa Press / Profimedia

 

Brižit se ovog puta odlučila za belu haljinu, koja već na prvi pogled skida godine s lica. Ravan, klasičan kroj haljine koja je sečena u stuku čini da izgleda vitkije i u njoj cela figura dobija vizuelno izduženiji izlgled.

 

Belinu haljine razbila je srebrnim pločicama u predelu struka, koji su celoj kombinaciji dale dozu elegancije i prefinjenost. 

 

Brižit Makron i Kim Keon He odmerile modne stajlinge
Brižit Makron i Kim Keon He odmerile modne stajlinge foto: J.E.E / Sipa Press / Profimedia

 

Kao i uvek kosu je uvila u blage talase i time doprinela mladalačkijem izgledu. Iako ima solidan broj godina, Brižit Makron i dalje ima liniju na kojoj mogu da joj pozavide i mnoge mlađe žene u svetu politike. 

 

 

 

makonda-tracker