njen stil

Neke vole preskupo, ona voli — OTMENO: Haljina kraljice Leticije koja košta 100 evra i VEĆ SUTRA je možete kopirati

0

Španska kraljica Leticija u crnoj satenskoj haljini od 100 evra očarala je Madrid.

kraljica leticija u crnoj stenskoj haljini u madridu
kraljica leticija u crnoj stenskoj haljini u madridufoto: Miguel Cordoba / Sipa Press / Profimedia

Španska kraljica Leticija poznata je i kao kraljica praktične mode, pa je gotovo svakodnevno možemo videti u urbanim, jednostavnim, elegantnim, modernim kombinacijama... I neretko ih ponavlja, i to čak i više puta godišnje, ali to je njen zaštitni znak i deo njene modne priče!

 

Ovog puta je Leticija od Španije zasijala u prestonici svoje zemlje, Madridu, a izgledala je veoma otmeno u crnoj halljini od satena, brenda & Other Stories, koju je već nosila u nekim drugim prilikama. 

 

 

Dobro je poznato da španska kraljica voli da kombinuje komade pristupačnih brendova s onim komadima koje potpisuju veliki dizajneri, a caka je u tome da upari i jedno i drugo u istom autfitu. Ovog puta ponela je štikle koje potpisuje Manolo Blanik, a stajling je upotpunila klač torbicom brenda Tod's.

 

saten, klač torbica i manolo blanik: to je recept za moćan autfit španske kraljice
saten, klač torbica i manolo blanik: to je recept za moćan autfit španske kraljicefoto: Miguel Cordoba / Sipa Press / Profimedia

Što se tiče same haljine, jednostavnost i crni saten ovog puta bili su dobitna kombinacija. U pitanju je varijatna male crne haljine kakvu bi svaka žena morala imati u garderoberu jer je u pitanju model haljine za svaku priliku, a garantuje eleganciju i modnu nadmoć.

 

 

Ova haljina je koštala 100 evra, ali više je nema u ponudi pomenutog brenda. Kako je bez rukava, već na bretele, odlično je naglasila kraljičin preplanuli ten, ali i njene zategnute ruke, koje je izvajala zahvaljujući lyengar jogi.

 

Neke od njenih ranijih izdanja pogledajte u galeriji:

 

1 / 10 Foto: EPA-EFE/JORGE ZAPATA

 

 

makonda-tracker