boja fuksije

Na preklop, cvetno, DAMSKI! Izdanje kraljice Leticije možete odmah da kopirate

0

Španska kraljica Leticija se pojavila, kao i uvek, u besprekornoj odevnoj kombinaciji.

foto: EPA-EFE/Rafa Alcaide
foto: EPA-EFE/Rafa Alcaide

Španska kraljica Leticija jedna je od najbolje stilizovanih članova kraljevskih porodica širom sveta.

 

Ona je poznata po tome što se ne plaši da eksperimentiše kada je stil u pitanju i što samo jednim odevnim komadom uspe da celu kombinaciju učini nezaboravnom.

 

Tako je bilo i danas kada se sa svojim suprugom pojavila na svečanom obeležavanju Dana šanskih nacionalnih oružanih snaga u Granadi. 

 

Kraljica Leticija je za ovu priliku odlučila da u centru pažnje odevne kombinacije bude boja fuksije, koju je istakla kroz aksesoare, ali i kroz floralni print na suknji.

Suknja midi dužine i A kroja potpisuje španski brend Jose Hidalfo savršeno je pristajala španskoj kraljici ističući njen uzan struk, a fantastično se uklopila sa modernom belom bluzom na preklop koju potpisuje Boüret.

 

Ovu modernu i upečatljivu kombinaciju, Leticija je zaokružila cipelama sa špicastim vrhom u boji fuksije i torbicom u istoj boji.

Da je kraljica mislila na svaki detalj pokazala je i izborom minđuša koje su na sebi imale boje koje su se pojavile na motivima na suknji: ružičasta, narandžasta, ljubičasta, žuta i plava. 

1 / 5 Foto: EPA-EFE/JORGE ZAPATA

Frizuru je ovog puta "zalizala" te je imala besprekorno vezan i uglađen nizak rep, a što se tiče mejkapa, usne je istakla ružičastim karminom i efektom "smokey eyes". 

 

makonda-tracker