must have

Krojačica će vam je sašiti za manje od 2.000 dinara: Danijela Dimitrovska u haljini koja čini da budete BOGINJA LETA

0

Cvetići su apsolutni letnjih hit i ove sezone 

foto: Instagram / danijeladimitrovska/
foto: Instagram / danijeladimitrovska/

Poznata manekenka Danijela Dimitrovska često svojim odevnim komadima zna da privuče pažnju trendseterki, ali i svih devojaka koje vole da budu uvek dobro stilizovane. 

 

Prvi topli dani izmamili su na ulice prve letnje keacije i čini se da će i ove godine cvetići i veseli dezeni biti nešto što će se često sretati na gradskim ulicama.

 

Lepršavo, lagano i gotovo prozračno su reči kojima bi se najbolje mogla opisati prelepa letnja haljina Danijele Dimitrovske

 

 

Ukoliko i vi volite ovakve odevne kombinacije Danijelina haljina vam može biti inspiracija. Iako je za ovakvu i slične haljine potrebno odvojiti ponekad i pozamašnu sumu novca, vi možete poneti istu za mnogo manjih iznos.

 

Letnji materijali su često jeftiniji nego oni čvrsti i debeli koji se nose tokom zime.

 

 

 

Ukoliko znate pametno da odaberete posetite neku od prodavnica koje materijal prodaju na kilogram i za svega 300, 400 dinara možete kupiti sasvim dovoljno za jednu ovakvu haljinu.

 

Odnesite ga kod vaše krojačice i računica je jasna... Haljina može biti u vašim rukama, šivena po vašim merama za manje od 2.000 dinara. Kako vam se čini ovaj predlog? 

 

 

makonda-tracker