ultrašik

Drapirano, lagano, otmeno: Damsko izdanje Nataše Ninković kojim je opravdala titulu srpske Monike Beluči

9

Jedna od omiljenih srpskih glumica spada i u najbolje odevene žene naše javne scene

Nataša Ninković u svakoj prilici izgleda savršeno
Nataša Ninković u svakoj prilici izgleda savršenofoto: Antonio Ahel/ATA Images

Šarmantna glumica Nataša Ninković juče je prisustvovala jednom gradskom događaju održanom povodom Svetskog dana muzike, a ona je još jednom pokazala savršen primer letnje elegancije.


Zvezda nekih od najuspešnijih TV projekata proteklih godina često nosi duge i tamne haljine, baš kao i njena koleginica iz Italije Monika Beluči, s kojom je često upoređuju, a sada se pojavila u još jednoj takvoj kreaciji.


Njen izbor bila je prelepa toaleta teget boje, ukrašena belim detaljima, vrlo šik kreacija s V-izrezom koja pada pored tela, tek suptilno ističući njegove konture.

 

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

Nataša se opredelila za haljinu asimetričnog dizajna, jednog dugog rukava i jednog lepršavog i zvonastog, koja naglašava struk efektnim sečenjem ispod grudi.


U pitanju je vrlo otmeno izdanje, koje je glumica upotpunila crnom tašnicom sa zlatnim lančićem i crnim papučama sa štiklom.

 

Nataša Ninković u teget-beloj haljini koja je savršen primer damskog stila
Nataša Ninković u teget-beloj haljini koja je savršen primer damskog stilafoto: Antonio Ahel/ATA Images

Kao i inače, Nataša Ninković odlučila se za minimum šminke, kojom dominira efektan crveni ruž, dok je od nakita odabrala jednostavne alke, nezaobilazne minđuše za letnje kombinacije.

 

 

makonda-tracker