ne baš idealno, ali...

I samo jedan bi bio PREVIŠE! Tri RUŽNA trenda koje je Hejli Biber spojila u ISTOM stajlingu

2

Možda Hejli Biber jeste kraljica street style kombinacija, ali čini se da je ovog puta ipak preterala...

hejli biber je street style kraljica, ali ovog puta je preterala
hejli biber je street style kraljica, ali ovog puta je preteralafoto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Mnoge IT devojke današnjice slepo prate sve trendove koji nam se serviraju, a zato i dobijaju status modnih ikona današnjice. Trendove bi, svakako, trebalo pratiti u onoj meri u kojoj oni prate i lični ukus, a neretko se dešava da "nagomilavanje" trendova u jednom stajlingu može da ima upravo kontraefekat i zato je manje je više odlična mantra u svetu mode.

 

Nekad i kada imamo želju da izgledamo po poslednjoj modi, prateći trendove i stilove urbane ulične mode, to nam ne ide od ruke. Pravi primer za to je i manekenka Hejli Biber.

 

 

Ona je, inače, poznata kao neko čiji stil može poslužiti kao prava inspiracija, a ne libi se da u svoj stajling uvrsti čak i one komade koji pripadaju "ružnim" trendovima, kao što su cipele, sandale...

 

Međutim, Hejli jeste kraljica street style kombinacija, ali u jednoj od poslednjih spojila je isuviše "ružnih" trendova na istom mestu! 

 

hejli biber je spojila tri ružna trenda u jednom stajlingu
hejli biber je spojila tri ružna trenda u jednom stajlingufoto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Hejli je ponela vrećaste kratke pantalone s cargo džepovima i crnim kaišem, što je mnoge pomalo podsetilo na mušku modu, a pogled nadole otkriva da se tu nije zaustavila: uz ovo je ukombinovala tzv. ribarske sandale, koje takođe asociraju na obuću koju nose stariji muškarci i kontroverzan trend — bele čarape sa sandalama. 

 

Od struka nagore to je prava Hejli: bela majica,, zlatne minđuše, sunačen naočare i torba Andiamo brenda Botterga Veneta. Kako se vama dopada ovaj spoj?

 

U galeriji pogledajte neke od ranijih Hejlinih izdanja:

 

1 / 10 Foto: Gabriele Holtermann / UPI / Profimedia


 

makonda-tracker