jednostavno, a savršeno

U prvom planu VITAK STRUK i prava prolećna boja: Street style kombinacija Ane Ivanović koja se može nositi SVAKI DAN

0

Još jednom je pokazala zašto džins nikad ne izlazi iz mode 

Ana Ivanović street style izgled
Ana Ivanović street style izgled foto: Instagram / anaivanovic

Poznata teniserka Ana Ivanović za mnoge je oličenje opštenog stila, što ne znači da kada je potrebno ona ne zna da zasija i na crvenom tepihu. 

 

Ipak, kako se pre nekoliko godina povukla iz profesionalnog tenisa i posvetila podizanju porodice, Anu sve češće možemo da vidimo u opuštenim, ali trendi kombinacijama koje može da nosi svaka žena. 

 

Nakon prelepe bele haljine kojom je oduševila pratioce pre nekoliko dana Ana Ivanović je ponovo uspela da privuče pažlju jednostavni prolećnim autfitom. Ovog puta ona je ponela jednostavnu kombinaciju koja se lako kombinuje i super pristaje svakoj ženi.

 

 

U pitanju je bila uska crna bodi majica, farmeke klasičnog kroja sa dubokim strukom i plava košulja kojom je ceo autfit upotpunjen. Ovakvim odabirom odevnih komada Ana je uspela da istakne svoju vitku liniju i da pokaže da bez obzira na godine svaka žena može uvek da izgleda opušteno, a ujedno trendi i moderno. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

 

Kao i uvek, Ana neguje prirodan izgled lica, pa ni ovog puta na njemu nije bilo mnogo šminke. Blagom šminkom samo je istakla svoju lepotu i učinila da izgleda prirodno i nežno.

 

U galeriji se prisetite nekih od njenih ranijih izdanja.

 

 

makonda-tracker