porodica puna ljubavi

Majku je opisala baš na JEDINSTVEN način: Ana Ivanović sve raznežila divnim rečima koje je uputila mami i Bastijanu

0

Ana Ivanović je na zaista na lep način poručila najdražima koliko joj znače.  

Ana Ivanović
Ana Ivanovićfoto: Instagram / anaivanovic

Ana Ivanović je nedavno po treći put posatala mama, kada je rodila još jednog dečaka.

 

Njen suprug, bivši fudbaler Bastijan Švajnštajger i ona sada su roditelji trojice sinove, i uživaju roditeljtsvu i ljubavi.

 

Mama Ana je već stigla da podeli jedan lep, porodičan snimak sa bebom. Klip je očigledno nastao u njihovom porodičnom domu u Nemačkoj.  

 

Bastijan, ona i njihovi stariji sinovi su napravili jednu jako simpatičnu objavu na Instagramu kad je Ana sa bebom došla kući.

 

Naime, svi članovi porodice su poređali svoje ruke i lagano ih pomerali sve dok se u kadru nije pojavila bebina ručica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

 

Nakon porođaja, Ana se videla sa svojom mamom, koju je sada po treći put načinila srećnom bakom. Majka i ćerka su se videle baš na Dan majki, pa je Ana, osim što nam je pokazala na koga je nasledila lepotu, na jedan veoma originalan način predstavila svoju mamu.

 

Ana je tekst objave napisala na engleskom i ova igra reči ne može da u potpunosti zgleda isto na srpskom i na engleskom jeziku, ali poruka je više nego jasna. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

 

- Da li ste znali da reč mama kad je naopako napišete postaje - VAU. Srećan Dan majki svime koji slave  - napisala je Ana i svima lepo objasnila da misli da je njena mama baš vau ( WOW na engleskom, MOM - majka na engleskom) 

 

A malo posle toga na red je došao i Bastijan, odnosno Dan očeva. Ana mu je tim povodom posvetile jedan post i uputila divne emotivne reči. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

 

- Daješ našoj porodici priliku da uživamo u životu, pordšku i ljubav. Hvala ti što si tako sjajan uzor i najbolji otac našoj decu - napisala je Ivanovićeva Švajnštajgeru. 

 

 

makonda-tracker