omiljeni model

Jedan detalj krije bar 10 kilograma: Ana Ivanović ima majicu kakva se prodaje za manje od 1.000 dinara i uvek je trendi

1

Praktična, jednostavna i vrlo šik, ova majica ne izlazi iz mode, a Ana Ivanović ima vrlo elegantan model

Ana Ivanović blista u svakoj prilici
Ana Ivanović blista u svakoj prilicifoto: Instagram / Anaivanovic

Srpska teniserka Ana Ivanović poznata je po izuzetnom stilu, koji je nastavila da neguje i u drugom stanju, pa nas je proteklih meseci oduševila brojnim interesantnim odevnim kombinacijama.


Nakon što je donela na svet treće dete, sportistkinja nije toliko aktivna na Instagramu kao ranije, ali svakom objavom obraduje svoje obožavaoce, a to je uspela i prvom fotografijom posle porođaja.


Ana je, naime, podelila crno-belu fotografiju na kojo je vidimo nasmejanu i obasjanu suncem, a pozirala je u vrlo šik majičici za prolećnu ili letnju sezonu.

 

U pitanju je jednostavan model s tankim bretelama, koji pada pored tela i ima poseban detalj – peplum.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)


U slučaju ove majice peplum je pomalo "podignut", budući da se inače nalazi niže i u predelu donjeg dela stomaka, a na haljinama ponekad čak prekriva i zadnjicu.


Peplum je sjajan način da se postigne otmen izgled jer zrači elegancijom, a spada i u omiljene cake za skrivanje viška kilograma. On, naime, prekriva upravo "kritičan" deo tela – struk, stomak, kukove... a ipak uspeva da izduži figuru. Sjajan je način da preoblikujemo siluetu kako želimo, a najvažnije je odabrati pravi model.

 

Dajana kriger obožava haljine sa peplumom
Dajana kriger obožava haljine sa peplumomfoto: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Najčešće ovaj detalj viđamo na haljima, ali sve su popularnije majice s peplumom, a jednostavni modeli za svaki dan poput onog koji je ponela Ana mogu se kupiti čak i za manje od 1.000 dinara u prodavnicama u Srbiji.

 

 

makonda-tracker