rojaliti

Fascinatori, haljina za moderne princeze, fali samo jedno: 4 izdanja Marijane Mateus zbog kojih je porede sa Megan Markl

0

Aplauz za trud, liniju, seksepil i šarm 

foto: Instagram / marijanamateus
foto: Instagram / marijanamateus

Poznata modna kreatorka Marijana Mateus odlučila je da na svom Instagram profilu podeli neke od svojih najlepših autfita. Ona je napravila malu retrospektivu kreacija u kojima je, rekli bismo, se osećala najlepše i najponosnije.

 

Na nekima od njih izgledala je zaista kraljevski, pa ne iznenađuje činjenica da je pre godinu dana, kada ih je objavila, mnoge podsetila na Kejt Midlton, princezu od Velsa. 

 

Prvi autfit u nizu činila je prelepa roze haljina, ali nije to ono što je učinilo da Marijana izgleda kraljevski. U pitanju je zapravo bio fascinator, veoma sličan onom koji je u nekoliko navrata nosila princeza Kejt. 

 

 

Drugi autfit je prelepa duga haljina, šivena za moderne princeze, koja je Marijani savršeno pristajala.  I uz nju Marijana je imala odgovarjući šešir, sa dodacima koji su se savršeno uklopili uz haljinu sa leptirima u prelpoj kombinaciji boja.

 

Treće, nešto svedenije izdanje je prelepa elegantna haljina srednje dužine, koju je Marijana takođe upotpunila crnim šeširom. Čini se da Marijana mnogo truda i vremena ulaže kako bi svoje autfite učinila zaista posebnim, a to dobro prepoznaju ljudi koji su u modnim vodama, pa Marijana često slovi za jednu od najbolje obučenih žena u Srbiji.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marijana (@marijanamateus)

 

Na posletku, ali ništa manje lep stajling, bež haljina klasičnog kroja do kolena učinila je da još jednom Marijana pokaže da uprkos činjenici da gazi petu deceniju života i dalje izgleda odlično. Uz nju, kreatorka je ponela šešir sa perjem, koji je celoj kombinaciji dao dozu elegancije i pravi kraljevski izgled. 

 

Za izgled prave princeze nedostajala joj je samo dijadema, po kojima su Kejt, ali i mnoge princeze pre nje bile prepoznatljive.

 

Kako se vama dopadaju ova njena izdanja?

 

 

 

makonda-tracker