prirodno

Marijana Mateus pozirala bez šminke: Keatorka otkrila tajnu MLADOLIKOG IZGLEDA

3

Iako se trudi da izgleda odlično, Marijana Matus nije neko ko je zavistan od estetskih operacija 

foto: Instagram / marijanamateus
foto: Instagram / marijanamateus

Poznata modna kreatorka Marijana Mateus nedavno je na svom Instagram profilu objavila fotografiju svog lica bez mnogo šminke. Iako je zagazila u šestu deceniju života Marijana i dalje izgleda odlično.

 

Iako su mnogi skloni tome da komentarišu izgled lepe kratorke u negativnom kontekstu, mora se priznati da ona vodi računa o zdravom životu i da je poneka borica tu, ali i da je negovana i da joj godine odlično stoje.

 

Ideal ženske lepote i strah od starenja mnoge žene vuku ka preterivanju u estetskim korekcijama, naročito kada je lice u pitanju.

 

 

Prezategnuta koža bez ijedne bore koja podseća na lice barbike nimalo nije privlačna, a Marijana je uspela da napravi savršen balans i uredi lice taman toliko da izgleda prirodno i lepo.

 

Kako kaže, tajna je i u dobroj nezi i vremenu koje svaka žena treba da posveti sebi. Ona redovno vežba, odlazi u teretanu, trudi se da vodi što skladniji i kvalitetniji život. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marijana (@marijanamateus)

 

Ona u javnosti često govori o tome kako se neguje, a jednom prilikom dala je savet savet koji bi svaka žena trebala da pročita .

 

- Svakodnevno pred spavanje posvetim vreme svom licu, to počinje čišćenjem, nanošenjem kreme za vrat i dekolte, noćne hidratantne kreme za lice i predeo oko očiju, a nanosim i serum. Takođe, svako treće veče pred spavanje stavljam masku - objasnila je Marijana svojevremeno. 

 

 

makonda-tracker