boje su božanstvene

Može kao haljina, može kao majica, a uvek je – SUPRETRENDI! Letnji stajling Tamare Kalinić koji svako može da kopira

0

Ovakav komad ne mora da bude Fendi da bi ostavio utisak... ali pomaže!

foto: instagram.com/tamara/
foto: instagram.com/tamara/


Planetarno popularna influenserka Tamara Kalinić uživa u toplom vremenu dok čekamo i kalendarsko leto, a već je u više navrata pokazala da se već rashladila na plažama i pored bazena širom sveta.


Nedavno je tako pozirala u stajlingu koji potpisuje italijanska modna kuća Fendi dok je leškarila kraj bazena, a za ovu priliku odabrala je vrlo trendi letnju kombinaciju.


Trendseterka je preko belog bikinija rešila da kao haljinu ponese multipraktičan komad, postigavši ležeran i ujedno šik izgled.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

 

Nje izbor bio je dugačak pleteni top u belim, svetloroze i svetloplavim vertikalnim prugama, čija cena iznosi čak 2.250 dolara. U pitanju je odevni predmet većim delom od pamuka koji ima okrugao i zatvoren okovratnik i kratke rukave, uz rebraste porube i prepoznatljivi FF logotip.


Tamara je upotpunila svoje modno izdanje tankim braon kaišićem koji naglašava struk, a ovaj trendi komad lako bi mogao da se uklopi i u svakodnevni stil.

 

Tako se slične pletene majice mogu kombinovati s kratkim šortsevima i mini-suknjama, a ako odaberete duži model može da se nosi i kao haljina, uz dodatak biciklistički.

 

 

makonda-tracker