prefinjeno

Dom Tamare Kalinić u Milanu je prava MODNA OAZA: Odiše italijanskim šarmom, a ovakav orman nemaju ni holivudske zvezde

0

Tamara Kalinić je jedna od najpoznatijih modnih influenserki, a njen dom u Italiji je baš onakav kako ste i zamislili da izgleda mesto u kome živi jedna modna ikona. 

Tamara Kalinić često putuje svetom, ali njena baza je u MIlanu
Tamara Kalinić često putuje svetom, ali njena baza je u MIlanufoto: Tamara Kalinić, Youtube Printscreen

Tamara Kalinić je naša najpoznatija modna influenserka, a zadnjih godina gradi i jako uspešnu svetsku karijeru.

 

Redovan je gost na najprestižnijim modnim revijama, a nedavno se i verila za jednu jako bitnu ličnost iz ove sfere - Italijana Filipa Testu. 


Momenat kada je Filipo zaprosio Tamaru je protekao potpuno bajkovito, a Tamara je bila toliko pod naletom emocija da je "hiljadu puta rekla DA"

 

Kada Tamara i njen verenik ne putuju na bitne događaje iz oblasti mode širom zemljine kugle, oni su uglavnom stacionirani u MIlanu. 

 

Tamarin stan u kome živi u ovom italijanskom gradu se može opisati kao prava moda oaza.

 

Trpezarija
Trpezarija foto: Tamara Kalinić, Youtube Printscreen

Tamara često ovde pravi klipove za svoj kanal, tako da smo imali prilike da vidimo kako izgleda unutrašnjost njenog prefinjenog doma. 

 

1 / 5 Foto: Tamara Kalinić, Youtube Printscreen

 

Ceo enterijer odiše italijanskom elegancijom, a sve je minimalistićkom duhu. Najzasupljenija je bela boja, a lepu Tamaru smo najčešće mogli da vidimo u dnevnoj sobi.   

 

Tu u oči odmah upadaju tri sofe, dve u bež, a jedna u braon nijansi. Centralni deo zauzima sto, dok se na zidu vidi neizostavno ogledalo, koje je jedan od najboljih prijatelja mnogim damama, pogotovo onima koje se bave modom.

 

1 / 6 Foto: Tamara Kalinić, Youtube Printscreen

 

Iza dnevne sobe nalazi se trpezarija sa velikim belim stolom za ručavanje, na kome stoje dve vaze sa cvećem.  

 

Dnevna soba
Dnevna soba foto: Tamara Kalinić, Youtube Printscreen

Posebno bitna stvar u stanu za Tamaru je i, očigledno, njena prostorija za krpice i obuću. Kalinićeva u svom oramanu ima toliko krpica, torbi i cipela najpoznatijih svetskih brendova da bi joj pozavidele i mnoge holivudske zvezde. 

 

Tu je i spavaća soba u kojoj najčešće odmara kada koristi neke tretmane za lice, kao i kupatilo u kome je često možemo videti kako se šminka. 

 

 

 

 

makonda-tracker