smelooo

U njima, svaki korak je rizik po zdravlje: Severina ponela omiljene sandale kraljice Leticije i zaprepastila sve

1

Lepa Splićanka otputovala je u Rim u kojem uživa svim čulima 

foto: Instagram / Severina
foto: Instagram / Severina

Hrvatska pevačica Severina Vučković nedavno je otputovala u Italiju kako bi provela nekoliko dana sa svojim sinom i kako bi se opustila i provela deo odmora u ovoj prelepoj zemlji.

 

Nakon što je podelila fotografije sa putovanja u Vatikan, Seve je odlučila da svojim pratiocima pokaže još delić atmosfere sa putovanja, pa je okačila na Instagram video koji pokazuje njeno umeće koračanja u vrtoglavo visokim potpeticama. 

 

Na videu, lepa pevačica nosi prelepu maksi crnu haljinu, koja je toliko pripijena uz telo da ocrtava svaki delić njene izvajane figure, a ono što je osim toga privuklo pažnju, jesu i cipele sa veoma viskom štiklom od čak 13 cm. 

 

 

I to ništa ne bi za nju bilo izazovno da se nije usudila da u njima pređe preko mostića koji je bio popločan kaldrmom, sitnim kockicama koje su nezgodne za hodanje čak i kada ste u ravnom.

 

Ipak, Splićanku to nije sprečilo da bude elegantna i da samouvereno korača, što je kod mnogih njenih pratilaca izazvalo oduševljenje, pa su veoma brzo počeli da pljušte komentari.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

Njena koleginica, Ela Dvornik, odmah je napisala:

 

- Znači, žena hoda u štikli s petom tanjom od mojih živaca i ne gleda u smrtonosne kockice na podu. Ja bih se stopila sa zemljom na prvom koraku - priznala je Ella, a s njom su se složile i brojne druge dame u komentarima.

 

Ove veoma nezgodne, ali već na prvi pogled prelepe potpetice koje potpisuje Džimi Ču postale su apsolutni hit među najbolje obučenim damama u čitavom svetu.

 

Njih je ranije nosila i kraljica Leticija sa veoma sličnom crnom maksi haljinom, ali i glumica Li Mišel. 

 

Kako je kraljica Leticija izgledala u toj kombinaciji pogledajte u galeriji, pa procenite kojoj bolje stoji?

 

1 / 5 Foto: Andrews Archie/ABACA / Abaca Press / Profimedia

 

 

makonda-tracker