ovih dana nosi samo njih

Nije skupa, a prikladna je UVEK I SVUGDE: Ovo je novi omiljeni model haljine Kejt Midlton, a njena mama ima identičnu

0

Princeza od Velsa ponela je ovu haljinicu sa espadrilama, ali je mogla da je kombinuje s bilo kojom odećom i izgledala bi fenomenalno

Princeza od Velsa Kejt Midlton
Princeza od Velsa Kejt Midltonfoto: Maureen McLean / Shutterstock Editorial / Profimedia

Princeza od Velsa Kejt Midlton, supruga prestolonaslednika britanskog trona princa Vilijama, poznata je po vrlo praktičnom stilu u svojim manje svečanim pojavljivanjima, a sada ima novi omiljeni model baš za takve trenutke.


Nekrunisana kraljica modne reciklaže ponovo se pojavila u staroj haljini, a ona je vrlo slična komadu koji je nosila i pre nekoliko dana.


Kejt je, naime, iznenadila sve pojavivši se neplanirano na izložbi cveća u Čelsiju, a za ovu priliku odabrala je pink košulju-haljinu koju potpisuje brend ME+EM.

U pitanju je model od svile i A-kroja izrađen u dvema nijansama ružičaste boje, koji vertikalnim trakama vizuelno izdužuje figuru, a izgleda vrlo otmeno zahvaljujući kratkoj kragni.

 

Kejt Midlton u roze košulji-haljini
Kejt Midlton u roze košulji-haljinifoto: Maureen McLean / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kejt je za ovaj komad izdvojila oko 500 evra, već smo je videli u njoj 2021. godine, kada ju je odabrala za posetu petogodišnjoj devojčici Mili Snesdon, koja se borila s kancerom. Zanimljivo, baš tih dana, njena majka Kerol Midlton ponela je identičan model na konjskoj trci Rojal Askot!


I pre nekoliko dana Kejt se pojavila u košulji haljini sličnog dizajna, ali je tada birala zeleni model kratkih rukava modne kuće Suzannah.


I dok je tada nosila cipele s tankim štiklama, Kejt je sada kombinovala ovaj lagani letnji komad sa Castañer espadrilama, koje je takođe nosila ranije, kao i sa svojim starim i pouzdanim Zoraida minđušama od 190 evra.

 

Kejt Midlton u roze košulji-haljini
Kejt Midlton u roze košulji-haljinifoto: James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ako niste u prilici ili ne želite da izdvajate tako visoke sume za jedan autfit za svaki dan, dobra vest je da se slične košulje-haljine u srpskim prodavnicama mogu naći po daleko nižim cenama, od svega nekoliko hiljada dinara.

 

Ovakve varijante prolećnih haljinica mogu se kombinovati s patikama, baletankama, visokim štiklama i, kao što smo videli na Kejt Midlton, s espadrilama i pouzdan su način da izgledate damski u svakoj prilici!

 

 

makonda-tracker