RASKOŠ

Za Kan je čuvala SUVU MOĆ! Karla Bruni u svetlucavoj asimetričnoj haljini koja se gleda BEZ TREPTANJA

0

Bivša prva dama Francuske bila je jedna od najstilizovanijih dama četvrte večeri 76. Kanskog festivala.

Karla Bruni na Kanskom festivalu
Karla Bruni na Kanskom festivalufoto: Alexandra Fechete / imago stock&people / Profimedia

Četvrte večeri Kanskog festivala održana je premijera filma "Zona interesta".

 

Kao i uvek, pažnja je koliko i na filmu bila usmerena i na crveni tepih, pa smo tako mogli da vidimo glumicu Natali Portman u predivnoj top haljini, ali i Kejt Blanšet koja nam uvek održi jednu modnu lekciju i pokaže kako da uz što jednostavnije, a efektne komade budemo elegantni.

 

Jedna od najzapaženijih poznatih dama bila je Karla Bruni, nekadašnja prva dama Francuske.

 

Italijansko-francuska manekenka, glumica i kantautorka već decenijama oduzima dah na svakom koraku, a ništa manje nije bilo ni sinoć kada je kročila na crveni tepih 76. Kanskog festivala.

Slavna lepotica koja je poznata po svojim crnim monohromatskim izdanjima, sinoć je očarala u raskošnoj metalik haljini.

 

Kreacija koju potpicuje brend Celine sastojala se od gornjeg dela u vidu korseta prekrivenog sitnim veštačkim dijamantima, a donji deo je činila drapirana mini-suknja sa dugim šlepom.

 

Ovaj asimetrični model haljine sa kratkim prednjim i dugačkim zadnjim delom istakao je noge Karle Bruni i naglasio njenu besprekornu figuru

 

Osim efektnog haljinom, Karla Bruni nas je oduševila i izborom nakita.

 

Mnogo sjajnih safira postavljeno u dijamantsku ogrlicu kuće Chopard istakla je manekenkin vrat i gornji deo tela, a uz to je Karla Bruni ponela i narukvicu i dva prstena kojima su dominirali tamnoplavi dragulji. 

1 / 6 Foto: JM HAEDRICH / Sipa Press / Profimedia

Celu odevnu kombinaciju, bivša prva dama Francuske zaokružila predivnim metalik sandalama sa jednim tankim kaišićem spreda. 

 

Što se tiče frizure, manekenka se odlučila za prirodnu varijantu sa što manje stilizovanja te je tepihom prošetala sa blago talasastom isfeniranom frizurom, a ni mejkap nije bio upečatljiv već je samo još više istakao njene već lepe crte lica.

 

makonda-tracker